Budak Hingusan Dapat Kawan Baru


Alhamdulillah semenjak seminggu Ammar menjadi blogger Ammar telah berjaya mendapat 23 follower yang sudi follow budak hingusan dalam dunia blogger ini. Satu kejayaan yang cukup bermakna bagi budak baru belajar ni. Sasaran sebelum masuk tahun baru 2011 mendapat 100 orang follower Insyaallah akan tercapai.

Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi follow blog yang tak seberapa ini. Sokongan daripada ahli-ahli blogger dapat meningkatkan lagi semangat Ammar untuk terus menjadi blogger yang lebih maju lagi pada masa hadapan. Terima kasih juga kepada blogger-blogger yang senior seperti Ben Ashaari, Hanis Zalikha, Cik Epal, Red Mummy, Amirul Arif, Cikgu Fiq, dan ramai lagi yang telah banyak menyumbangakan ilmu blogger kepada budak hingusan ini. Semoga Allah memberkati kamu semua.

Tidak lupa juga kepada seluruh blogger yang ada di dunia blogger ni. Tanpa kamu semua siapalah diriku ini. Blog adalah satu dunia baru yang paling bermakna dalam hidup Ammar. Blog telah mengajar Ammar erti kehidupan sebenar. Menjadi fikiran lebih matang dan membina jati diri sebenar. Banyak info-info berguna yang dapat dikongsi dan diketahui dalam dunia blog ni.

Sebelum lupa, terima kasih kepada Kak Yana yang telah mengajar Ammar mengenai selok belok blog ni. Jasamu dikenang selalu. Semoga dia cepat kawin dengan budak encemnya.

Akhir kata, majulah blog untuk negara dan selamat buat duit dengan blog.

2 comments.. read them below or add one

Irnie Irnie 17 Disember 2010 3:53 PG
cumell budak hingus tu..!!
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 17 Disember 2010 4:17 PG
Hehehehe... nak kenalkan ni lah adik Ammar.