Funny Pictures

Jom kita tengok gambar menarik kat bawah ni.



Aii abang ni kalau ya pun fanatik sangat dengan cinta janganlah sampai buat macam tu sekali.




Tak malu lah mat hitam ni, ada ke patut kencing tengah padang. Tak tahan sangat lah tu.





Hah! Ni kalau anda semua nak tahu Mr Bean masa baby. Masa baby pun dah ada bakat sebagai pelawak.hahaha




Budak zaman sekarang ni kecik-kecik pun dah pandai minum arak, besar nanti tak tahu lah macam mana.




Mana lebih tua, baby tu atau ayah dia? Nampak macam baby je lebih tua dari ayah.




Korang ni nak main bola ke nak main gusti? Kalau nak main gusti pergilah masuk WWF ke WWE ke.Tak payah lah main tengah-tengah padang macam ni.




Amboi rileksnya cik abang ni tengah jaga gol sempat lagi baca majalah. Fanatik sangat kat majalah ni. Ada cerita best ke? Kongsi lah sikit.




Kecil-kecil cili padi. Ingat saya tak pandai main bola ke? Kecik jangan dipandang kecik, kecik saya kecik cili padi.





Luasnya mulut dia ni dahlah tak ada gigi.




Apalah Ronaldo ni buat aksi macam ni. Kalau ya pun nak kentut tu janganlah tunjuk sangat buat muka selamba dah lah.

6 comments.. read them below or add one

AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Disember 2010 12:22 PTG
hahaha... jangan tiru aksi ini dirumah k
Suhaimi Bin Mohd Said Suhaimi Bin Mohd Said 19 Disember 2010 5:27 PTG
mana dpt gambar2 nie bro...hehehe..salam perkenalan...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Disember 2010 6:43 PTG
Ala... senang je... search kat google je...hehehe... opsss... jangan marah Mr Google