Google Images

Hari ni Ammar nak promosikan Google, manalah tahu kot-kot Google baik hati bagi Ammar duit ke.Hehehehe. Ok. Antara enjin carian yang paling Ammar suka adalah Google Chrome. Nak tahu kenapa? Sebab enjin carian ni simple je tak memeningkan kepala dengan banyaknya simbol-simbol macam enjin carian lain.



Aik tisu keluaran Google pun ada ke? Macam miskin sangat lah pulak syarikat Google ni sampaikan tisu pun dia jual. Betul ke tak ni?


Ni satu lagi Google punya produk. Mainan Google. hehehe.. Boleh beli untuk adik-adik ni.


Aik? Bas Google pun ada jugak ke? Best lah Google kalau semua produk dia keluarkan.

2 comments.. read them below or add one

CekLa CekLa 19 Disember 2010 7:20 PTG
wah!! bertambah2 kaya pakcik google ni!

btw, anda telah di tag!

http://sayecekla.blogspot.com/2010/12/pendaftaran-bloglarian-2.html
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Disember 2010 7:26 PTG
hahahaha... encik google maju kehadapan