19 Dis 2010

Google Images

Hari ni Ammar nak promosikan Google, manalah tahu kot-kot Google baik hati bagi Ammar duit ke.Hehehehe. Ok. Antara enjin carian yang paling Ammar suka adalah Google Chrome. Nak tahu kenapa? Sebab enjin carian ni simple je tak memeningkan kepala dengan banyaknya simbol-simbol macam enjin carian lain.



Aik tisu keluaran Google pun ada ke? Macam miskin sangat lah pulak syarikat Google ni sampaikan tisu pun dia jual. Betul ke tak ni?


Ni satu lagi Google punya produk. Mainan Google. hehehe.. Boleh beli untuk adik-adik ni.


Aik? Bas Google pun ada jugak ke? Best lah Google kalau semua produk dia keluarkan.

2 ulasan:

CekLa berkata...

wah!! bertambah2 kaya pakcik google ni!

btw, anda telah di tag!

http://sayecekla.blogspot.com/2010/12/pendaftaran-bloglarian-2.html

AMMAR YASIR berkata...

hahahaha... encik google maju kehadapan