Hanis Zalikha Balas Komen Baby 10 Hari?

Mula-mula sekadar komen je dekat blog Hanis Zalikha ni sebab dah tahu dah orang yang glamor macam Hanis ni bukan pandang pun komen baby 10 hari macam Ammar ni. Baru je kenal dunia blog. Tapi terkejut jugak bila Hanis Zalikha yang juga merupakan TOP 6 dalam enjin carian google di Malaysia ni balas komen Ammar tu. Terima kasih Hanis sebab sudi balas komen tu. Bukan senang nak dapat komen daripada orang glamor macam Hanis ni. Siap masuk paper Harian Metro lagi si Hanis ni, mengalahkan Siti Nurhaliza pulak tu. Cayalah Hanis ni.




Ni tajuk post Hanis hari ni




Mula-mula tu try lah komen macam ni.




Tiba-tiba tengok balik dekat post Hanis dia balas komen baby 10 hari ni.



Macam ni lah baru bagus, tak sombong walaupun dah glamor. Sentiasa spoorting dan mesra dengan peminat. Boleh dijadikan contoh yang baik ni. Dahlah lawar comel pulak tu. Betul tak kawan-kawan?


Jom kita tengok gambar Hanis pulak. Cantik tak?









6 comments.. read them below or add one

Eja Haija Eja Haija 19 Disember 2010 6:36 PTG
bile ammar nak comment blog saye pulak ye.heee.btw,blog yg menarik
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Disember 2010 6:40 PTG
sekarang pun boleh cik eja...
zarifahmr zarifahmr 19 Disember 2010 7:27 PTG
ammar tak komen pung belog kiteww
hihihi ;)

ecececeh suka la tuh hanis respon balik
weewit~
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Disember 2010 7:33 PTG
hehehe... ada yang jelous pulak... yelah... nak pergi komen lah ni
Tasha Tasha 20 Disember 2010 9:37 PTG
amboi....seronok sampai buat post bila orang cantik reply komen dia. hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Disember 2010 9:59 PTG
hahaha... mestilah. orang glamor tu