Merdeka! Merdeka! Merdeka!


Bersyukur ke hadrat ilahi kerana akhirnya habis juga exam hari ini. Semenjak dua minggu menempuhi final exam hari ni lah hari yang paling bahagia dan tenang kerana tidak lagi memikirkan mengenai exam. Semoga mendapat result yang baik. Amin.



Lepas ni boleh lah aktif blogging. Terima kasih kepada blogger semua yang sentiasa memberi sokongan dan tunjuk ajar kepada Ammar yang masih baru lagi di dunia blogging ni. Harap-harap lepas ni banyak lagi ilmu-ilmu blogging di kongsi oleh rakan-rakan blogger sekalian.



Majulah blogger untuk negara. Caiyok! caiyok!..... Hehehehe

{ 18 comments.. read them below or add one }

AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Disember 2010 12:01 PTG
Misz:Hahaha.... buat suspen sikit.
Imanshah: Tak tahu lagi nak pergi bercuti kat mana.. Belum ada perancangan lagi
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 21 Disember 2010 12:16 PTG
wah..
suka dia sbb dh merdeka...
heheeheheh...
seronok kn dunia blog ni?
lg best dr fb...
hehehhe :)
nora nora 21 Disember 2010 12:35 PTG
ingat kan ko mengigau tadi, tetiba meedeka huhu

Semoga mendapat result yang baik. Amin.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Disember 2010 12:53 PTG
Hahahaha... mana ada mengigau nora... saje je... happy ni. Amin...hehehe
Azreen Amran Azreen Amran 21 Disember 2010 10:33 PTG
gud luck ya! and happy blogging! :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Disember 2010 10:58 PTG
Memang seronok pun habis exam ni Sharing.. Merdeka Tuan Din. Hehehe... Happy blogging Azreen
Sepatu Hijau Sepatu Hijau 22 Disember 2010 10:57 PG
salam

terkejut tengok tajuk n3...

salah faham rupanya :)
alexa yussida alexa yussida 23 Disember 2010 5:45 PG
da agak da msti abes exam:)
tahniah2..selamat ber-holiday-an:)
nora nora 23 Disember 2010 1:51 PTG
wei mane ko menghilang ni

ko tgh cuti cuti merdeka ek
Lina Lina 23 Disember 2010 3:51 PTG
alhamdulillah...dah selesai exam...isikan cuti dgn aktiviti berfaedah yer :)
misz sheyla misz sheyla 23 Disember 2010 5:22 PTG
ceh..mule2 bace entry tadi ingat meroyan ke ape...ampeh..saspender tol..hhahahhaha

visit:)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 24 Disember 2010 4:03 PG
Hahahaha... kesian... Rindunya kat kamu semua... kat sini line internet slow lah... sebab tu lama xda entri baru n BW.... Sorry