21 Dis 2010

Merdeka! Merdeka! Merdeka!


Bersyukur ke hadrat ilahi kerana akhirnya habis juga exam hari ini. Semenjak dua minggu menempuhi final exam hari ni lah hari yang paling bahagia dan tenang kerana tidak lagi memikirkan mengenai exam. Semoga mendapat result yang baik. Amin.



Lepas ni boleh lah aktif blogging. Terima kasih kepada blogger semua yang sentiasa memberi sokongan dan tunjuk ajar kepada Ammar yang masih baru lagi di dunia blogging ni. Harap-harap lepas ni banyak lagi ilmu-ilmu blogging di kongsi oleh rakan-rakan blogger sekalian.



Majulah blogger untuk negara. Caiyok! caiyok!..... Hehehehe

18 ulasan:

^mISz MatAHarIEy^ berkata...

ingtkn merdeka aper td.. :)

IMANSHAH berkata...

nice..cuti ke mana bro?

AMMAR YASIR berkata...

Misz:Hahaha.... buat suspen sikit.
Imanshah: Tak tahu lagi nak pergi bercuti kat mana.. Belum ada perancangan lagi

Cikgu Fikri berkata...

wah..
suka dia sbb dh merdeka...
heheeheheh...
seronok kn dunia blog ni?
lg best dr fb...
hehehhe :)

nora berkata...

ingat kan ko mengigau tadi, tetiba meedeka huhu

Semoga mendapat result yang baik. Amin.

AMMAR YASIR berkata...

Hahahaha... mana ada mengigau nora... saje je... happy ni. Amin...hehehe

Sharinginfoz berkata...

seronok kan habis exam

Tuan Din berkata...

MERDEKA!! bro...

Azreen Amran berkata...

gud luck ya! and happy blogging! :)

AMMAR YASIR berkata...

Memang seronok pun habis exam ni Sharing.. Merdeka Tuan Din. Hehehe... Happy blogging Azreen

Sepatu Hijau berkata...

salam

terkejut tengok tajuk n3...

salah faham rupanya :)

alexa yussida berkata...

da agak da msti abes exam:)
tahniah2..selamat ber-holiday-an:)

nora berkata...

wei mane ko menghilang ni

ko tgh cuti cuti merdeka ek

Lina berkata...

alhamdulillah...dah selesai exam...isikan cuti dgn aktiviti berfaedah yer :)

misz sheyla berkata...

ceh..mule2 bace entry tadi ingat meroyan ke ape...ampeh..saspender tol..hhahahhaha

visit:)

AMMAR YASIR berkata...

Hahahaha... kesian... Rindunya kat kamu semua... kat sini line internet slow lah... sebab tu lama xda entri baru n BW.... Sorry

New Hope berkata...

best2

WOO 30 863 PMR dapat 9A

AMMAR YASIR berkata...

Memang best pun...hehehehe