28 Dis 2010

Misteri Tok Esah Terbongkar

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog ini.
Firstly Ammar nak ucap terima kasih kepada semua blogger yang join gathering blogger Terengganu semalam. Korang semua memang spoorting lah walaupun first time jumpa. Terima kasih kepada pihak penganjur, Tok Esah, Cik Tom dan Iqbal. Best woo main bowling. Rasa macam sekejap je main dua games. Lain kali kena buat lagi gathering ni. Kasi main 5 games baru gempak..hahahaha..



Sekarang ni Ammar nak cerita pasal misteri Tok Esah. Selepas pergi gathering tu barulah Ammar tahu yang Tok Esah ni sebenarnya lelaki. Apa? Tok Esah lelaki? Malunya...hahahaha.. Memang malu sangat lah semalam sebab sampai je dekat TER tu terus tanya Iqbal mana Cik Tom dan Tok Esah. Time kenal Cik Tom tak terkejut lagi tapi bila kenal Tok Esah tengok-tengok muka lelaki...hahahaha malu malu... Misteri sungguh Tok Esah ni. Mujurlah ada gathering ni, kalau tak misteri Tok Esah ni sampai bila-bila pun tak terbongkar.



Terima kasih sebab tolong bongkarkan misteri Tok Esah ni.... Tok Esah memang gempak lah... Spoorting je. Tapi sorry lah sebab Ammar sampai lewat dan tak sempat nak join sesi ramah mesra tu. Tapi takpe lain kali kita buat lagi gathering ni, buat lagi besar dan gempak gitu. Macam mana? Setuju tak? Buat gathering jemput semua blogger kat Malaysia ni barulah seronok boleh kenal semua blogger. Masa tu kita mintak lah media buat liputan dan boleh promosi blog kita sekali kan?



Tok Esah Tok Esah...... Mujurlah Ammar tak ngorat Tok Esah ni dalam dunia blogger kalau tak mesti malu besar lah sebab ngorat lelaki. Ish ish..... tak mau lah.... tak nak jadi macam saya gay saya ok tu...hahahaha. Buat malu kat kaum lelaki je. Oh tidak!!! Akhirnya Misteri Tok Esah Terbongkar..... Yahoooo!!!!

15 ulasan:

woot-woot berkata...

miahahhahaha..seb bek gua dah tahu..hehe

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

dari penulisan je pun sejak awal sy memang dh agak dia seorang lelaki.. penulisan perempuan & lelaki blh di teka & ada perbezaan. pembongkaran ni tak jadi suprise sgt sbb sy memang dh agak Tok Esah bkn perempuan. kekekekeke

GergasiKecil berkata...

naseb bek ammar dah tau...kalau tak..maunya tok esah kena ngorat ngn si ammar nih...aihhh....

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahahaha..semangat gila kot ammar cari tok esah.. haha

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ha3~ malu kot klu ngorat.. ^_^

CIK TOM berkata...

hehhee..kalau ngorat bahaya tue...huhu...smlm xsmpt cik tom nak berborak dgn ammar..hihi

AMMAR YASIR berkata...

Woot-woot: hahahaha.... malunya sb xtahu dari awal2...

AMMAR YASIR berkata...

Lekat-lekit: Ala.... lekat-lekit.... xbagitahu awal2 yang dah tahu tok ni lelaki... malu Ammar

AMMAR YASIR berkata...

Gergasikecil: Hahahaha... oh tidak!!! x sanggup ngorat lelaki... i'm not gay ok.hahahaha

AMMAR YASIR berkata...

Puteri Iqa: Memang semangat pun... sebab malam sebelum gathering dah terbayang Tok Esah ni perempuan tua dan banyak pengalaman. Ingat nak temuramah lah Tok Esah... nk tanya pasal perang jepun dulu,,,hahahaha.

AMMAR YASIR berkata...

Nusana: Hahaha... memang malu pun. x tahu lah nak letak kat mana muka ni.hehehe

AMMAR YASIR berkata...

Cik Tom:Hahahaha... memang bahaya pun..... tidak mungkin terjadi. Yelah cik tom..... tak sempat kita nak borak.... sorry sebab sampai lewat

iqbalhakimi berkata...

hehe..nasib baik aku tak sempat ngorat.. =P

AMMAR YASIR berkata...

Jangan Iqbal..hehehe

Tok Esah berkata...

erh, abru terbaca entry ni!!! hahaha ammar2, lawak lah!!! ada hati nk ngorat org lebih tua!!hehe