Bloglist Iqbal Hakimi:Jom Terbang






Kali ni Ammar nak cuba nasib join bloglist dari Iqbal Hakimi blogger terhangat di Terengganu ni. Ada sape-sape yang kenal dengan dia ni? Nama pun terhangat kan mesti ramai yang kenal, betul tak? Iqbal Hakimi merupakan seorang blogger yang sangat ramah. Macam mana tahu dia ramah? Ok. Dulu Ammar pernah jumpa dia ni masa gathering blogger Terengganu. Walaupun baru jumpa masa tu tapi macam dah lama kawan. Sangat ramah dan mudah untuk berkawan dengan dia.




Apa yang menarik pasal jejaka ni beliau merupakan seorang pelajar UTHM. Betul tak Iqbal? Betul kan? UTHM tu tak menarik tapi yang menariknya dia ni bercita-cita nak jadi pilot. Apa tu pilot? Bukan pen berjenama pilot ek tapi juruterbang. Hebat betul jejaka terhangat ni. Kan? Harap-harap cita-cita dia ingin terbang tu akan tercapai. Amin.




Blog Iqbal Hakimi sangat menarik kerana penggunaan warna gelap dan header yang simple tetapi menarik. Kalau nak buka blog dia ni pun tak lama sangat loading. Kalau tak caye pergilah tengok blog dia kat sini. Selain itu, yang atas tu paling penting. "Jom terbang" yang menunjukkan cita-citanya terletak tinggi di atas blog tu. Betul tak Iqbal? Betul kan? Atau dia nak ajak kita sama-sama pergi terbang percuma kalau dia dapat jadi pilot? Ok jugak kan? Kalau boleh Ammar nak pergi London je. Ooppsss.... tak boleh... Kena pergi Mekah dulu baru pergi London. Lepas ni boleh lah buat contest menang tiket penerbangan percuma kan? Bahahahaha.



Siapa tak mahu jadi yang terhebat kan? Seperti kata-kata si jejaka ini "kalau berminat boleh jadi mereka terhebat dalam blog Iqbal Hakimi". Kalau nak jadi mereka terhebat jom lah join bloglist ni. Klik sini je.




Kategori: Pelajar/Lelaki




Nota kaki busuk: Harap-harap tersenarailah dalam bloglist Iqbal Hakimi tu. Kalau tak tersenarai sedihnya rasa hatiku ini.hahahaha. Bodek Iqbal sikit. All the best bro.....

2 comments.. read them below or add one

iqbalhakimi iqbalhakimi 31 Januari 2011 11:11 PTG
thanks mar sebab join..hehe..insyaAllah kalau ada rezeki lebih boleh lah buat hadia tiket kapal terbang =P
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 1 Februari 2011 1:32 PG
Welcome..hahahaha...ok aku tunggu tiket tu..lalalala