3 Jan 2011

Buat Blog Tak Sampai 1 Bulan Nuffnang Dah Bagi Duit?

Klik gambar ni yep



Alhamdulillah walaupun blog ni tak sampai sebulan pun lahir nuffnang dah bagi duit. Bestnya bila dapat duit dari CPC dari nuffnang walaupun tak seberapa tapi cukup bermakna. Hasil usaha sebelum ini berbaloi. Aku telah telah berjaya buat duit dengan blog. Terima kasih nuffnang dan terima kasih kepada yang suka klik-klik iklan blog ni. Sayang kamu...hehehehe.


Harap-harap lepas ni nuffnang bagi buffered earning pulak barulah banyak sikit duit masuk. Kalau bab-bab BE ni kita kena rujuk kepada sifu-sifu blog untuk dapat ilmu pasal BE. Setahu aku lah, kalau nak dapat BE kena rajin update survey betul kan? Kalau tak betul jangan salahkan aku sebab ni sifu blog yang bagitahu.


Kepada semua rakan-rakan blogger kuatkan usaha anda untuk dapat lebih lagi duit dengan blog. Pandai-pandai lah bodek si nuffnang tu untuk dapar banyak BE. Kasi ayat power gitu biar dia cair...hahahaha... Selamat berjaya rakan blogger.

Tiada ulasan: