Buffered Earnings Kedua Untuk Tahun 2011




Alhamdulillah kerana Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah pada tahun 2011 ni. Memang sesuatu yang di luar jangkaan kerana baru je beberapa hari dapat BE dan hari ini dapat pulak BE. Terima kasih Nuffnang kerana memberi kepercayaan kepada blog ini untuk meletakkan BE. Terima kasih juga kepada pelawat blog Ammar yang tidak putus-putus melawat setiap hari. Jutaan terima kasih diucapkan kepada Ben Ashaari kerana telah mempromosikan blog ini dan secara langsung blog ini telah mendapat traffik yang tinggi secara mendadak.



Allah itu Maha Adil dan Saksama, kesedihan beberapa hari ini dalam hidup Ammar rupanya ada hikmahnya. Seperti kata-kata ini " kita sedih kerana Allah memberi ribut dan hujan lebat sehingga menghilangkan matahari, kita mencari dimanakah matahari tetapi tiada, akhirnya Allah telah memberi kita hadiah yang lebih bermakna iaitu pelangi". Lihatlah betapa Maha Adil-Nya Allah. Marilah bersama-sama kita renungkan kata-kata itu yang penuh dengan makna.



Jutaan terima kasih juga Ammar nak ucapkan kepada semua yang mengikuti contest cintai alam sekitar Ammar tu. Contest itu sedikit sebanyak telah mempromosikan blog Ammar yang tidak seberapa ini. Terima kasih kepada blogger kerana telah meletakkan link blog Ammar di blog anda semua. Jasa baik anda semua tidak mungkin Ammar lupa untuk selam-lamanya. Kepada yang belum mengikuti contest itu bolehlah klik di gambar contest alam sekitar di tepi blog Ammar ini.



Akhir kata, Assalamualaikum dan semoga anda semua berjaya dalam dunia blogging.

{ 16 comments.. read them below or add one }

eddy syrol eddy syrol 18 Januari 2011 8:48 PG
nuffnang aku still tak berfungsi dgn baik ;-(
gaung gaung 18 Januari 2011 8:52 PG
tahniah..kmi ni rupa BE pom tak pernah tgk lgi..tunggu jer la
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Januari 2011 9:13 PG
Eddy: Tak berfungsi dengan baik macam mana tu?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Januari 2011 9:14 PG
Gaung: Terima kasih. Nanti dapat lah tu BE. Insyaallah.
gaung gaung 18 Januari 2011 10:42 PG
bukan rezeki kami lagi la tu..or blog kami kene ubah dulu baru sampai BE?
Lulu caldina Lulu caldina 19 Januari 2011 7:05 PG
ni pasti sbb contest...ngee...
tahniah..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Januari 2011 7:34 PG
Gaung:tak lah..blog x perlu di ubah..mungin isi blog tu patut diubah
nora nora 19 Januari 2011 12:21 PTG
aku nk tumpang suka gak ar =D