18 Jan 2011

Buffered Earnings Kedua Untuk Tahun 2011




Alhamdulillah kerana Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah pada tahun 2011 ni. Memang sesuatu yang di luar jangkaan kerana baru je beberapa hari dapat BE dan hari ini dapat pulak BE. Terima kasih Nuffnang kerana memberi kepercayaan kepada blog ini untuk meletakkan BE. Terima kasih juga kepada pelawat blog Ammar yang tidak putus-putus melawat setiap hari. Jutaan terima kasih diucapkan kepada Ben Ashaari kerana telah mempromosikan blog ini dan secara langsung blog ini telah mendapat traffik yang tinggi secara mendadak.



Allah itu Maha Adil dan Saksama, kesedihan beberapa hari ini dalam hidup Ammar rupanya ada hikmahnya. Seperti kata-kata ini " kita sedih kerana Allah memberi ribut dan hujan lebat sehingga menghilangkan matahari, kita mencari dimanakah matahari tetapi tiada, akhirnya Allah telah memberi kita hadiah yang lebih bermakna iaitu pelangi". Lihatlah betapa Maha Adil-Nya Allah. Marilah bersama-sama kita renungkan kata-kata itu yang penuh dengan makna.



Jutaan terima kasih juga Ammar nak ucapkan kepada semua yang mengikuti contest cintai alam sekitar Ammar tu. Contest itu sedikit sebanyak telah mempromosikan blog Ammar yang tidak seberapa ini. Terima kasih kepada blogger kerana telah meletakkan link blog Ammar di blog anda semua. Jasa baik anda semua tidak mungkin Ammar lupa untuk selam-lamanya. Kepada yang belum mengikuti contest itu bolehlah klik di gambar contest alam sekitar di tepi blog Ammar ini.



Akhir kata, Assalamualaikum dan semoga anda semua berjaya dalam dunia blogging.

16 ulasan:

eddy syrol berkata...

nuffnang aku still tak berfungsi dgn baik ;-(

gaung berkata...

tahniah..kmi ni rupa BE pom tak pernah tgk lgi..tunggu jer la

AMMAR YASIR berkata...

Eddy: Tak berfungsi dengan baik macam mana tu?

AMMAR YASIR berkata...

Gaung: Terima kasih. Nanti dapat lah tu BE. Insyaallah.

gaung berkata...

bukan rezeki kami lagi la tu..or blog kami kene ubah dulu baru sampai BE?

aniz berkata...

congrats

Lulu caldina berkata...

ni pasti sbb contest...ngee...
tahniah..

AMMAR YASIR berkata...

Gaung:tak lah..blog x perlu di ubah..mungin isi blog tu patut diubah

AMMAR YASIR berkata...

Aniz:Terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

Lulu: Mungkin kot..hehehe

kira kekuri berkata...

wooww tahniah! :) follow u

nora berkata...

aku nk tumpang suka gak ar =D

AMMAR YASIR berkata...

KIRA: Terima kasih.

AMMAR YASIR berkata...

NORA: Suka lah..bhahahaha

Ujang9897 berkata...

tahniah bro...

AMMAR YASIR berkata...

uJANG: Terima kasih