20 Jan 2011

Buffered Earnings Ketiga Untuk Tahun 2011



Alhamdulillah. Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana tahun ini rezeki Ammar dalam blogging melimpah ruah. Baru je beberapa hari dapat BE kedua hari ini dapat pulak BE ketiga. Terima kasih kepada pengiklan kerana memberi kepercayaan kepada blog yang tak seberapa ni untuk meletakkan iklan. Terima kasih kepada Nuffnang, sayang kamu. Hehehehe.. Tidak lupa juga kepada kawan-kawan yang tidak putus-putus melawat blog yang tak seberapa ini. Terima kasih semua.



Jutaan terima kasih kepada pelawat setia blog ini dan juga kepada otai-otai blog yang memberi tips yang sangat berguna untuk mendapat BE ini. Entri ini bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi sekadar memberi semangat kepada blogger yang lain supaya bersungguh-sungguh untuk mendapatkan BE. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah. Usaha tangga kejayaan tanpa usaha benda ni mungkin Ammar tak dapat.



Untuk dapat BE kita mestilah rajin update blog, update survey Nuffnang dan usaha-usaha lain yang sewaktu dengannya. Tunggu apa lagi pergilah update survey Nuffnang tu. Hehehe. Sama-sama kita dapat BE barulah best kan?

20 ulasan:

NadiRah berkata...

bestnye~

Kassim Ahmad berkata...

bestnyee.. :)
gua pon dpt BE tu gak hari nii :)

AMMAR YASIR berkata...

Nadirah: Memang best pun..hehehe

eddy syrol berkata...

waaaaaaaaaaaa...mahsyuk :)

Ayuni berkata...

salam, camne ek nk dpt BE, sye dh update survey tp xdpt2 pun....

AMMAR YASIR berkata...

Kassim: Hehehe..sama-sama dapat kan? Jom kita kumpul BE banyak-banyak...

AMMAR YASIR berkata...

Eddy: Rezeki lagi.... masuk.... Alhamdulillah

AMMAR YASIR berkata...

Ayuni: W'salam.Update survey kasi ayat power2 gitu..biar Nuffnang cair. Tapi ingat. pastikan benda kita jawab tu sama dengan isi yang ada dalam blog kita. Yang paling penting jangan banyak sangat cerita pasal diri kita dalam blog. Nuffnang tak berminat kalau blog yang macam tu.

arep_lockermonth berkata...

alhamdulillah~

Ayuni berkata...

ok, sye try, thanx...

AMMAR YASIR berkata...

AYUNI: Ok...kalau ada apa2 lagi soalan jangan segan-segan tanya ek.

AMMAR YASIR berkata...

Arep: Alhamdulillah rezeki

KyêrulL berkata...

tumpang tanya yea, macam mana nak ambik nuffnang nie ek? boleh tolong ajar x? teringin jugak nak dapat benda mcm niE..

AMMAR YASIR berkata...

KyeRull: Senang je....buka laman web nuffnang dan daftar akaun tu... Lengkapkan semua butir2 selepas selesai semua ambik kod html iklan n letak dekat blog.Ok?

KyêrulL berkata...

terima kasih atas infomarsi :) neway taniah sebab dpt BE ke-3

YanaMIB berkata...

tahniah~ akhir bulan lanje sis burger king hokay! ^_^

Miss Yaty berkata...

wah! hebat2..tahniah2...rajin2 lah blogwalking..hihi :)

AMMAR YASIR berkata...

Kyerull:Sama-sama... Terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

YAnaMIB: Terima kasih sis..ok je.... datang lah sini..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

Miss Yaty: Terima kasih... Insyaallah