Buffered Earnings Ketiga Untuk Tahun 2011



Alhamdulillah. Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana tahun ini rezeki Ammar dalam blogging melimpah ruah. Baru je beberapa hari dapat BE kedua hari ini dapat pulak BE ketiga. Terima kasih kepada pengiklan kerana memberi kepercayaan kepada blog yang tak seberapa ni untuk meletakkan iklan. Terima kasih kepada Nuffnang, sayang kamu. Hehehehe.. Tidak lupa juga kepada kawan-kawan yang tidak putus-putus melawat blog yang tak seberapa ini. Terima kasih semua.



Jutaan terima kasih kepada pelawat setia blog ini dan juga kepada otai-otai blog yang memberi tips yang sangat berguna untuk mendapat BE ini. Entri ini bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi sekadar memberi semangat kepada blogger yang lain supaya bersungguh-sungguh untuk mendapatkan BE. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah. Usaha tangga kejayaan tanpa usaha benda ni mungkin Ammar tak dapat.



Untuk dapat BE kita mestilah rajin update blog, update survey Nuffnang dan usaha-usaha lain yang sewaktu dengannya. Tunggu apa lagi pergilah update survey Nuffnang tu. Hehehe. Sama-sama kita dapat BE barulah best kan?

{ 20 comments.. read them below or add one }

Kassim Ahmad Kassim Ahmad 20 Januari 2011 8:56 PG
bestnyee.. :)
gua pon dpt BE tu gak hari nii :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 8:58 PG
Nadirah: Memang best pun..hehehe
Ayuni Ayuni 20 Januari 2011 8:58 PG
salam, camne ek nk dpt BE, sye dh update survey tp xdpt2 pun....
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 8:58 PG
Kassim: Hehehe..sama-sama dapat kan? Jom kita kumpul BE banyak-banyak...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 8:59 PG
Eddy: Rezeki lagi.... masuk.... Alhamdulillah
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 9:01 PG
Ayuni: W'salam.Update survey kasi ayat power2 gitu..biar Nuffnang cair. Tapi ingat. pastikan benda kita jawab tu sama dengan isi yang ada dalam blog kita. Yang paling penting jangan banyak sangat cerita pasal diri kita dalam blog. Nuffnang tak berminat kalau blog yang macam tu.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 9:04 PG
AYUNI: Ok...kalau ada apa2 lagi soalan jangan segan-segan tanya ek.
KyêrulL KyêrulL 20 Januari 2011 9:17 PG
tumpang tanya yea, macam mana nak ambik nuffnang nie ek? boleh tolong ajar x? teringin jugak nak dapat benda mcm niE..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 9:34 PG
KyeRull: Senang je....buka laman web nuffnang dan daftar akaun tu... Lengkapkan semua butir2 selepas selesai semua ambik kod html iklan n letak dekat blog.Ok?
KyêrulL KyêrulL 20 Januari 2011 10:07 PG
terima kasih atas infomarsi :) neway taniah sebab dpt BE ke-3
YanaMIB YanaMIB 20 Januari 2011 10:51 PG
tahniah~ akhir bulan lanje sis burger king hokay! ^_^
Miss Yaty Miss Yaty 20 Januari 2011 12:16 PTG
wah! hebat2..tahniah2...rajin2 lah blogwalking..hihi :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 2:12 PTG
Kyerull:Sama-sama... Terima kasih
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 2:13 PTG
YAnaMIB: Terima kasih sis..ok je.... datang lah sini..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 2:14 PTG
Miss Yaty: Terima kasih... Insyaallah