Buffered Earnings Lagi Please!!!!!!



"Bagi betis nak peha" itulah kata-kata yang sesuai digunakan oleh Nuffnang kalau dia nak marah kat Ammar. Biarlah, tak kisah pun sebab Nuffnang bagi 3 je BE setakat ni. Kalau setiap BE tu mahal-mahal takpe gak. Ni setakat BE yang sama taraf dengan CPC buat apa kan? BE memang menjadi idaman para blogger-blogger yang menggunakan iklan Nuffnang di blog mereka jadi tak hairanlah kalau Ammar asyik buat entri pasal BE kan? Bukan apa, cuma nak Nuffnang tahu je yang Ammar ni nak BE lagi. Hahahaha..... Bukan rakus atau tamak ok. Tapi berusaha untuk dapat duit. Kalau tak usaha macam mana nak dapat kan? Takkan nak tunggu duit tu jatuh dari langit pulak.



Awal-awal tahun memang best sangat sebab dapat 3 sekaligus BE dalam masa seminggu. Tapi bila tunggu-tunggu hampir nak habis bulan Januari ni satu pun BE tak datang lagi. Tolonglah bagi lagi BE please Nuffnang yang comel@hensem. Kejap-kejap, Nuffnang ni lelaki ke perempuan ek? Sape yang tahu? Kalau sape tahu Ammar bagi hadiah gula-gula nak tak? Nuffnang oh Nuffnang yang baik hati dengarlah suara tangisanku ini. Kalau Nuffnang tak nak dengar tak nak kawan. :-P



Geram jugak kat satu BE tu kurang jalan lah, nape ek? Sikit je yang masuk. Tapi BE yang paling best dan banyak masuk ialah BE Burger King. Ni mesti pengunjung blog Ammar ni suka makan burger. Betul tak? Jangan tipu-tipu ek. Kalau tipu tak nak kawan dah. Tapi Ammar sedih jugak sebab BE yang masih tergedik-gedik kat blog ni sekarang tinggal dua je. Satu BE tu dah insaf dah. Dia lari balik kampung nak jadi gadis solehah katanya. Tak nak dah jadi gadis-gadis gedik ni. Baguslah macam tu, Ammar izinkan dia balik kampung.



Mungkin ada yang tertanya-tanya macam mana nak dapat BE kan? Senang je nak dapat BE ni. Kena rajin-rajin update survey, rajin update blog, buat artikel yang menarik dan bagi cadangan iklan kat Nuffnang dengan menghantar tiket kat Nuffnang. Ingat! Jangan hantar tiket kapal terbang pulak kat Nuffnang tu. Dia dah kaya, boleh beli sendiri tiket kapal terbang. Nak tahu lebih lanjut mengenai cara untuk dapat buffered earnings klik sini.



Nota kaki busuk: Harap-harap awal bulan 2 ni dapat BE lagi. Tak tamak kan?

6 comments.. read them below or add one

AMMAR YASIR AMMAR YASIR 1 Februari 2011 1:31 PG
Mana ada tamak pun.. Nak duit je...lalalalala :-)
sissyira sissyira 1 Februari 2011 2:42 PG
salam pagi selasa =)


dah lama tidak merasa BE ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 1 Februari 2011 3:16 PG
Salam pagi selasa gak.. Jom bodek Nuffnang untuk dapat BE
YAYA AZURA YAYA AZURA 1 Februari 2011 12:24 PTG
bg betis nak peha...bg peha nak seekor..kehkeh..