Blogger Naik Pangkat




Naik pangkat dan bergaji besar sering diidamkan oleh semua pekerja kerajaan ataupun swasta. Memandangkan taraf hidup yang semakin tinggi, perkara ini lah yang sering dikejar oleh individu sekarang. Tapi tahukan anda bagaimana nak naik pangkat dengan cepat? Anda pasti ada caranya tersendiri.



Tahukah anda blogger juga mempunyai pangkat? Kali ini Ammar bukan nak kongsi pasal naik pangkat pekerjaan tapi naik pangkat blogger. Nak tahu tak macam mana nak naik pangkat blogger? Senang je, anda perlu masuk sini dan daftar sebagai ahli forum siber.




Pada permulaan anda akan diberi pangkat Prebet Lapok, koperal dan yang terakhir pangkat Lagend Senior Member. Pangkat ditentukan berdasarkan jumlah post yang anda buat di forum itu. Jadi tunggu apa lagi pergilah join forum tu. Senang je. Dapat tingkatkan traffik blog tu, rugi kalau tak join. Selamat mencuba.

2 comments.. read them below or add one

arep_lockermonth arep_lockermonth 15 Januari 2011 7:40 PTG
huhu :P nk join la! tp tenet lak slow macam ayam!
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Januari 2011 7:51 PTG
Jom lah join..sama ar...tenet Ammar pun slow jugak ni.