Contest RM300 Untuk Follower


Assalamualaikum kepada semua pembaca. Ammar sebenarnya dalam proses untuk memikirkan contest RM300 untuk follower. Kalau Ammar buat contest ni ramai ke yang nak join? Kalau ramai memang best kan? Banyak sikit persaingan kan? Ok... Sesiapa yang rasa nak join sila komen di entri ni.




Sebarang cadangan mengenai contest ni sangat dialu-alukan. Cadangan yang paling bernas akan dipilih untuk membuat contest ni. Apa yang berada di dalam kotak fikiran cuba anda keluarkan. Mana tahu kot kot bernas idea tu. Tak salah kalau bagi cadangan.


{ 10 comments.. read them below or add one }

THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY 10 Januari 2011 3:14 PG
mesti ada ramai yg join kalau hadiah m300.. percaya la. sy pn confirm nk cuba nasib.
Hadiah agak lumayan then guna tema kreatif utk contest. Buat la contest yg memerlukan kreativiti blogger.. Sesuatu yg anda perlukan pd blog anda.. maybe header..
Lulu caldina Lulu caldina 10 Januari 2011 7:07 PG
tak payah buat contest..
bagi jer duit tu dgn lulu..
habis cerita, tak payah pening nak fikir...
ngee...larikkk..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 11:32 PG
Lekat Lekit: Terima kasih sebab bagi cadangan.

Lulu: Hahaha... mana boleh macam tu lulu... kena buat contest barulah ada persaingan untuk dapat duit...
MiSzy DiaN MiSzy DiaN 10 Januari 2011 1:25 PTG
wahhhhh..
rm300..
mesti laa nk join..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 1:54 PTG
Hehehe... jangan lupa join ek.
babykristal babykristal 10 Januari 2011 2:11 PTG
hadiah dah menarik....nak kena tgk kontest mcm mane plak ni..xpernah menang kontest lagi..hukhuk
DiaUmaiNiNaz DiaUmaiNiNaz 10 Januari 2011 2:43 PTG
salam...jangan kata aku ni mata duitan..saje nak memeriahkan tu yg utama, berkenaan dgn contest Dinaz harap la kalau2 ada blogger buat n3 paling kelakar dan logik akal..huhu nampak susahkan tapi berbaloi la dgn habuannya..Dinaz suka baca n3 sebegitu tapi takde idea nk buat..huhu.
DiNaZ DiNaZ 10 Januari 2011 3:25 PTG
buat la apa pon contest tapi yang pasti kena tag plg kurang 10 orang...n kena pastikan 10 org tu kena join contest tu..mcm paksa kan?? hiuhiuh soap ada selogan mcm mana??atau pantun kelakar yang mesti kena ada kena mengena ngan blog ko...biar ada lawak tapi kreatif...hiuhih itu cadangan aku...hahah
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 5:56 PTG
hehehe... cadangan yang menarik tu... thanks semua jangan lupa masuk ek
Tok Esah Tok Esah 21 Januari 2011 9:27 PTG
wah mar, banyak tu rm300, hehehe tapi bagus gak buat contest ni, dapat ramai kenalan!! hehe kalau hadiah pun tinggi nilainya, pasti ramai yg masuk..

satu lagi buat contest yang sukar lah sikit yer!!! ehhee baru padan dgn nilai hadiah tuh!!