10 Jan 2011

Contest RM300 Untuk Follower


Assalamualaikum kepada semua pembaca. Ammar sebenarnya dalam proses untuk memikirkan contest RM300 untuk follower. Kalau Ammar buat contest ni ramai ke yang nak join? Kalau ramai memang best kan? Banyak sikit persaingan kan? Ok... Sesiapa yang rasa nak join sila komen di entri ni.




Sebarang cadangan mengenai contest ni sangat dialu-alukan. Cadangan yang paling bernas akan dipilih untuk membuat contest ni. Apa yang berada di dalam kotak fikiran cuba anda keluarkan. Mana tahu kot kot bernas idea tu. Tak salah kalau bagi cadangan.


10 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

mesti ada ramai yg join kalau hadiah m300.. percaya la. sy pn confirm nk cuba nasib.
Hadiah agak lumayan then guna tema kreatif utk contest. Buat la contest yg memerlukan kreativiti blogger.. Sesuatu yg anda perlukan pd blog anda.. maybe header..

Lulu caldina berkata...

tak payah buat contest..
bagi jer duit tu dgn lulu..
habis cerita, tak payah pening nak fikir...
ngee...larikkk..

AMMAR YASIR berkata...

Lekat Lekit: Terima kasih sebab bagi cadangan.

Lulu: Hahaha... mana boleh macam tu lulu... kena buat contest barulah ada persaingan untuk dapat duit...

MiSzy DiaN berkata...

wahhhhh..
rm300..
mesti laa nk join..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

Hehehe... jangan lupa join ek.

babykristal berkata...

hadiah dah menarik....nak kena tgk kontest mcm mane plak ni..xpernah menang kontest lagi..hukhuk

DiaUmaiNiNaz berkata...

salam...jangan kata aku ni mata duitan..saje nak memeriahkan tu yg utama, berkenaan dgn contest Dinaz harap la kalau2 ada blogger buat n3 paling kelakar dan logik akal..huhu nampak susahkan tapi berbaloi la dgn habuannya..Dinaz suka baca n3 sebegitu tapi takde idea nk buat..huhu.

DiNaZ berkata...

buat la apa pon contest tapi yang pasti kena tag plg kurang 10 orang...n kena pastikan 10 org tu kena join contest tu..mcm paksa kan?? hiuhiuh soap ada selogan mcm mana??atau pantun kelakar yang mesti kena ada kena mengena ngan blog ko...biar ada lawak tapi kreatif...hiuhih itu cadangan aku...hahah

AMMAR YASIR berkata...

hehehe... cadangan yang menarik tu... thanks semua jangan lupa masuk ek

Tok Esah berkata...

wah mar, banyak tu rm300, hehehe tapi bagus gak buat contest ni, dapat ramai kenalan!! hehe kalau hadiah pun tinggi nilainya, pasti ramai yg masuk..

satu lagi buat contest yang sukar lah sikit yer!!! ehhee baru padan dgn nilai hadiah tuh!!