22 Jan 2011

Dapat Hadiah Dari Thr fm


thr

ggv
Hadiah dari Thr fm



Petang tadi Ammar dalam perjalanan nak pergi ke bandar Dungun, tiba-tiba terserempak dengan krew Thr Gegar. Apa lagi, alang-alang terserempak pergilah join sekali mana tahu kot-kota dapat hadiah. Senang je nak dapat hadiah dari Thr , cuma jawab soalan mudah dengan spontan je. Ada jugak soalan lawak tadi krew Thr tanya. Salah sorang krew tu tanya peminat Thr siapa yang kencing malam. Dengan selambanya pakcik tu tu cakap, saya kencing malam. Hahahaha…. lawak gila. Semua duk asyik ketawakan pakcik tu. Tapi berbaloi lah jugak pakcik tu jawab sebab dapat hadiah kan?


Macam-macam jenis hadiah yang dia bagi kat peminat Thr antaranya, keropok ikan keli, ubat sapu, CD, payung Thr dan yang paling menarik adalah budu.Bhahahahaha…budu pun dia bagi jugak. Lawak-lawak. Tapi apa pun Ammar berterima kasih kepada Thr sebab bagi jugak hadiah kat Ammar. Hadiah yang kat atas tu lah yang Ammar dapat.Berasli Energy… Produk apa entah, tak pernah makan pun. Boleh lah cuba makan dulu mana tahu kot-kot sedap ke boleh beli pulak.


Thr fm stesen radio popular pantai timur. Seramai 1.8 juta pendengar setia bersama Thr fm. Jom kita sama-sama dengar Thr fm. Hehehehehe… promote Thr pulak, mana tahu kot-kot dapat iklan Thf dekat blog ni. Duit tu…hehehehe…. Terima kasih Thr fm.

3 ulasan:

Norhafiza berkata...

tahniah kakNo ucapkan ye..wah mst time tu sronok sakan kan hehe...kakNo ni walopom duk WP LABUAN tapi tetap setia ngan THR Gegar, tapi dengar ngan astro la huhu ch683..

AMMAR YASIR berkata...

NorHafiza: Terima kasih kakNo Memang seronok pun...hehehe... best Thr Gegar kan?

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV berkata...

VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE UNTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
MALAYSIA RADIO ONLINE http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
MALAYSIA TV ONLINE  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html