10 Jan 2011

Hadiah Teka Silang Kata Diubah Jadi Duit

Seperti sedia maklum, pemenang untuk teka silang kata telah diumumkan hari ini. Jadi, hadiah yang sepatutnya pemenang terima adalah topup RM30. Selepas umum pemenang ni Ammar try lah cari En Ujang tu nak bagi hadiah. Cari punya cari tak dapat. Biasalah, berhubung dalam dunia maya ni susah sikit sebab bila online je boleh berhubung. Ammar pun buka fb, buka fb time tu En Ujang tak online pulak. Susah betul nak cari si Ujang ni.... hahaha



Akhirnya dapat jugak jalan penyelesaian, time tu si kekasih hatinya (tunangnya) online. So tanya lah dia nO fOn Si Ujang. Lepas tu Kak Yana (tunang En Ujang) cakap tunang dia tu tak pakai prepaid. Dia pakai bill. So jalan penyelesaiannya bank in jelah duit tu. Topup ditukarkan kepada duit. Sama je nilai kan?



Pada yang tak menang tu jangan lupa cuba nasib next time. Mana tahu kot-kot menang besar ke.

2 ulasan:

Ujang9897 berkata...

hihi...thanks...dah bankin ker..

AMMAR YASIR berkata...

welcom.. dah bank in pun semalam