Hadiah Teka Silang Kata Diubah Jadi Duit

Seperti sedia maklum, pemenang untuk teka silang kata telah diumumkan hari ini. Jadi, hadiah yang sepatutnya pemenang terima adalah topup RM30. Selepas umum pemenang ni Ammar try lah cari En Ujang tu nak bagi hadiah. Cari punya cari tak dapat. Biasalah, berhubung dalam dunia maya ni susah sikit sebab bila online je boleh berhubung. Ammar pun buka fb, buka fb time tu En Ujang tak online pulak. Susah betul nak cari si Ujang ni.... hahaha



Akhirnya dapat jugak jalan penyelesaian, time tu si kekasih hatinya (tunangnya) online. So tanya lah dia nO fOn Si Ujang. Lepas tu Kak Yana (tunang En Ujang) cakap tunang dia tu tak pakai prepaid. Dia pakai bill. So jalan penyelesaiannya bank in jelah duit tu. Topup ditukarkan kepada duit. Sama je nilai kan?



Pada yang tak menang tu jangan lupa cuba nasib next time. Mana tahu kot-kot menang besar ke.

2 comments.. read them below or add one

Ujang9897 Ujang9897 11 Januari 2011 11:25 PG
hihi...thanks...dah bankin ker..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 11 Januari 2011 11:33 PG
welcom.. dah bank in pun semalam