Kenapa Ramai Orang Search Logo Di Google?

Logo berperanan penting dalam mempromosikan sesuatu pertubuhan, persatuan, syarikat, parti politik dan sebagainya. Tidak hairanlah jika berjuta orang yang mencari logo yang cantik di google kan?


Ammar merupakan peminat kepada logo-logo yang cantik. Best kalau kumpul logo banyak-banyak. Nak buat assignment pun senang dan tak payah dah cari logo dekat lain. Buka komputer je terus pilih logo. Senang kan?


Lumrah manusia yang sukakan benda yang cantik. Logo yang cantik dapat menarik perhatian ramai manusia di muka bumi ini.Berikut adalah logo-logo yang cantik untuk anda tahu. Kalau dah tahu logo ni buat senyap je tapi kalau tak tahu lagi logo ni anda mesti jerit wooOOO cantiknya logo ni.hehehehe




LOGO TUDM





LOGO TLDM





LOGO RELA





LOGO REJIMEN ASKAR MELAYU DI RAJA





LOGO JPJ





LOGO JPA3





LOGO BOMBA





LOGO APMM





LOGO PDRM





LOGO KPTM





LOGO KPM





CIA LOGO





LOGO ASKAR WATANIAH





LOGO ANGKATAN TENTERA MALAYSIA





FBI LOGO




6 comments.. read them below or add one

THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY 4 Januari 2011 8:02 PG
logo melambang sesuatu badan.. setiap corak warna mempunyai maksud.. itulah nilai seni yg ada pada logo. takkan di letak gambar atau warna tnpa ada makna yg nak di sampaikan. tu je yg sy paham pasal logo
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Januari 2011 8:27 PG
Cayalah lekat lekit ni....hehehe itulah maksud sebenar logo. thanks lekat lekit
Lulu caldina Lulu caldina 4 Januari 2011 9:04 PG
ramai search...ehmmm..lulu sbnrnya suka juga search logo..
logo chelsea!..ngee
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Januari 2011 9:55 PG
Apa? Chelsea? Ammar pun minat jugak Chelsea..minat gila.... sama lah kita ni
hamzah ian hamzah ian 4 Januari 2011 3:12 PTG
pergh.. logo eh.. baru gua tahu ramai search
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Januari 2011 10:56 PTG
Yep..logo mmg orang ramai search pun