10 Jan 2011

Pemenang Teka Silang Kata



Pengumuman. Pemenang untuk contest teka silang kata topup RM30 ialah saudara Erti Kehidupan. Terima kasih kepada yang sudi join contest ni. Kepada yang tidak berjaya jangan merasa kecewa kerana ni dah adat pertandingan, ada yang menang dan ada yang kalah. Jangan lupa untuk mengikuti lagi contest Ammar pada masa akan datang. Mana lah tahu kot kot anda menang lebih besar lagi dari ni.



Insyaallah Ammar akan buat lagi contest untuk buat anda semua gembira. Mesti gembira bila dapat duit free kan? Contest tu dalam proses. Insyaallah bila idea yang lebih kreatif ada Ammar akan mula buat contest tu.



Terima kasih juga kepada yang sudi masuk blog Ammar yang tak seberapa ni. Blog baru je sebulan jagung. Terima kasih atas sokongan anda semua. Semoga anda sihat dan bahagia selalu.

7 ulasan:

aDisH.sHidA berkata...

tahniah...tahniah ujang....tak sempat nak join dah de pemenang =))

AMMAR YASIR berkata...

Jangan risau.. lepas ni ada lagi contest yang Ammar nak buat. Lepas ni jangan ketinggalan join ek.

Miss Ran berkata...

ceh slh satu
wah sedey
thanz follow me back

AMMAR YASIR berkata...

Hehehe.. takpe.. nanti join lagi ek

YanaMIB berkata...

eh eh pakcik ni menang?? hadiah apa? nk paw ujang! yeahoo~ =P

Ujang9897 berkata...

uik...gua menang ek..hehehe..thanks...erm..hadiah nk bg cmner nie..hihi

AMMAR YASIR berkata...

Hehehe... tahniahh sebab menang contest ni... dah buka fb? Hantar no telefon di messages fb Ammar sekarang