Pemenang Teka Silang Kata



Pengumuman. Pemenang untuk contest teka silang kata topup RM30 ialah saudara Erti Kehidupan. Terima kasih kepada yang sudi join contest ni. Kepada yang tidak berjaya jangan merasa kecewa kerana ni dah adat pertandingan, ada yang menang dan ada yang kalah. Jangan lupa untuk mengikuti lagi contest Ammar pada masa akan datang. Mana lah tahu kot kot anda menang lebih besar lagi dari ni.



Insyaallah Ammar akan buat lagi contest untuk buat anda semua gembira. Mesti gembira bila dapat duit free kan? Contest tu dalam proses. Insyaallah bila idea yang lebih kreatif ada Ammar akan mula buat contest tu.



Terima kasih juga kepada yang sudi masuk blog Ammar yang tak seberapa ni. Blog baru je sebulan jagung. Terima kasih atas sokongan anda semua. Semoga anda sihat dan bahagia selalu.

{ 7 comments.. read them below or add one }

aDisH.sHidA aDisH.sHidA 10 Januari 2011 1:29 PTG
tahniah...tahniah ujang....tak sempat nak join dah de pemenang =))
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 1:46 PTG
Jangan risau.. lepas ni ada lagi contest yang Ammar nak buat. Lepas ni jangan ketinggalan join ek.
Miss Ran Miss Ran 10 Januari 2011 2:15 PTG
ceh slh satu
wah sedey
thanz follow me back
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 2:38 PTG
Hehehe.. takpe.. nanti join lagi ek
YanaMIB YanaMIB 10 Januari 2011 2:58 PTG
eh eh pakcik ni menang?? hadiah apa? nk paw ujang! yeahoo~ =P
Ujang9897 Ujang9897 10 Januari 2011 4:02 PTG
uik...gua menang ek..hehehe..thanks...erm..hadiah nk bg cmner nie..hihi
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 4:20 PTG
Hehehe... tahniahh sebab menang contest ni... dah buka fb? Hantar no telefon di messages fb Ammar sekarang