Perkara Pertama Bila Masuk Blog Orang Lain


Contoh iklan



Assalamualaikum kepada pembaca setia(Islam).

Selamat petang semua dan semoga anda semua sihat selalu. Entri kali ini Ammar nak kongsi sesuatu yang menarik untuk anda semua. Nak tahu apa yang menarik? Perkara pertama bila masuk blog orang lain. Memandangkan nama blog Ammar ni menyeru anda semua klik blog Ammar pun amalkan benda tu. Setiap kali masuk blog orang tengok je iklan terus klik. Bukan susah pun klik iklan. Bukan duit kita melayang atau sakit tangan ke. Senang je kan? Senang je nak gembirakan hati blogger iaitu klik. Betul tak? Kalau tak betul tak tahu lah nak cakap apa lagi.




Contoh iklan



Ada apa dengan klik? Kalau kita klik blog orang bukannya kita dapat duit pun kan? Memang betul kalau kita klik blog orang kita tak dapat duit tapi pernahkah anda terfikir macam mana kita nak suruh orang klik iklan di blog kita? Caranya senang je kalau nak suruh orang klik iklan kat blog kita. Kita rajin-rajinlah klik iklan kat blog orang Insyaallah orang akan klik iklan kat blog kita balik ,Allah itu Maha Adil. Jadi tunggu apa lagi. Jom kita amalkan budaya klik-klik ni. Setuju tak?




Contoh iklan




Alhamdulillah sejak akhir-akhir ni iklan asyik tergedik-gedik je kat blog ni. Terima kasih Nuffnang. Hehehe..... Bodek Nuffnang sekali sekala. Tak tertarik ke dengan iklan tu? Kalau Ammar nampak iklan je terus gatal tangan nak klik...hehehehe.... Mujurlah tak pernah lagi terklik iklan sendiri. Ingat, jangan klik iklan sendiri ek. Dosa tau. Tak baik tipu-tipu ni. Kepada yang sudi klik iklan tu silalah jemput-jemput...hehehehe.. Ammar tak paksa pun suruh anda semua klik iklan kat blog ni tapi entri ini Ammar nak menyeru supaya blogger-blogger dan pembaca-pembaca supaya mengamalkan budaya klik-klik....hahahaha.... Sesuai dengan slogan "Jom Klik Blog".


{ 15 comments.. read them below or add one }

CIK CIRA CIK CIRA 20 Januari 2011 3:36 PTG
law tak nak klik boley tak???hehehe..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 3:54 PTG
Boleh aje...hehehehe..tak paksa pun...ikhlas klik baru dapat pahala...bhahahaha....
YAYA AZURA YAYA AZURA 20 Januari 2011 3:57 PTG
baru lepas klik iklan kat blog Ammar..ikhlas..hihi..mmg suka singgah sini...
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY 20 Januari 2011 3:59 PTG
nuffnang mensasarkan semua iklan untuk yg berminat bkn aktiviti clik fraud. apapun sy still percaya pd rezeki.. so, risau juga kalau nk main tipu2 ni. sumber rezeki tu
eddy syrol eddy syrol 20 Januari 2011 4:11 PTG
u r the best... habbit yg sana jetika melawat blog org... aku click je ape yg boleh..huhuhuhhuh :P
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 4:43 PTG
The Lekat: Betul tu..setuju sangat.. tak baik tipu2...duit haram
aNnE aNnE 20 Januari 2011 4:56 PTG
klik happy prepaid...haha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 5:17 PTG
Anne: Ok..hehehe... nanti Ammar pergi kat blog Anne klik ok
Mainur Hasnah Mainur Hasnah 20 Januari 2011 5:29 PTG
main klik2 ye...
lagipun entri bagus akan jemput pengunjung
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 20 Januari 2011 5:37 PTG
Mainur Hasnah: Bukan main-main klik tapi klik dengan ikhlas....hehehe.. betul tu...entri bagus ramai yang nak baca
Ain Tralala Ain Tralala 20 Januari 2011 11:59 PTG
Klik jgn tak klik..he3

~ dtg BW n follow :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Januari 2011 4:51 PTG
Ain Tralala:hahaha... terima kasih Ain
Nizam Nizam 1 Februari 2012 5:00 PG
Korang ni suka Klik2 ke...klau camtu bek korang join PTC..,tiap kli korang klik akan dapat duit tau tp tk la sampai leh jd kya cuma leh buat Duit poket jerr...