RM300 Menunggu Pemenang




Cepat-cepat join contest ni sebab tarikh tutup dah dekat ni. Ada sesiapa yang mahu duit free dari Ammar? Sebanyak RM300 Ammar akan berikan kepada follower yang bertuah. Jadi sesiapa yang belum menyertai contest ini bolehlah sertai contest ini dengan hanya klik pada gambar contest di tepi blog ini atau klik sini. Contest ini sangat mudah dan apa yang paling penting adalah gambar yang cantik dan langkah menangani pencemaran alam sekitar yang unik dan menarik.



Sebanyak 3 pemenang akan dipilih dalam contest ini iaitu pemenang pertama akan mendapat RM150, kedua RM100 dan ketiga RM50. Pemenang akan diumumkan apabila tarikh contest ini tamat. Tarikh tamat contest ini adalah 14/2/2011. Jadi, apa tunggu lagi jom join contest ni. Tak kena bayar pun. Hanya buat satu entri pasal contest ni je. Mana tahu kot-kot anda antara yang bertuah. Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu kan?



Terima kasih kepada yang telah menyertai contest ini kerana tanpa anda mungkin contest ini tidak akan menjadi. Ribuan terima kasih kepada yang sudi join. Kepada yang sudah join tu Ammar ingin meminta maaf kerana belum melihat sepenuhnya entri yang menyertai contest ini disebabkan line internet slow. Maklumlah Ammar berada di kampung sekarang ni. Insyaallah bila Ammar pergi kolej balik dan line internet laju Ammar akan pergi terjah semua entri yang menyertai contest ini. Tunggu tau. Jangan sedih-sedih ok.



Selain itu Ammar nak bagi satu komen kepada peserta contest ni. Setelah melihat entri-entri yang menyertai contest ini Ammar nampak ada satu kelemahan iaitu gambar yang kurang menarik sebahagian peserta. Bukanlah semua yang tidak menarik, ada juga yang menarik. Ammar berharap kepada yang rasa-rasa nak menang dengan mudah contest ni letaklah gambar yang paling menarik dan cantik pasti menang. Insyaallah.



Penggunaan ayat yang kreatif juga sangat membantu anda untuk menang contest ini. Adalah satu entri tu Amar tengok. Sangat kreatif sebab dia guna dialog dalam gambar tu. Menarik sangat. Kalau nak tengok silalah cari sendiri kat komen entri ni. Jadi, jika anda mahu menang dengan mudah buatlah yang terbaik. Takkan tak nak duit RM300 tu kan? Siapa bertuah dia akan menang. Sekian, terima kasih.

{ 14 comments.. read them below or add one }

loving_you loving_you 30 Januari 2011 12:32 PTG
wow....macam best jek contetst nie..:)
hadiah pun berbaloi...
=)

http://inikepunyaansaya.blogspot.com/
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 Januari 2011 1:11 PTG
Jadi... Apa lagi jomlah join..hehehehe
gdiamy1 gdiamy1 30 Januari 2011 2:19 PTG
xfaham la amar..mana gmbr contest dia?...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 Januari 2011 2:27 PTG
Tak faham? Bhahaha... Gambar contest kat tepi tu yang Ammar tulis nak dui? Jom join contest. Dah faham?
eddy syrol eddy syrol 30 Januari 2011 2:40 PTG
nak menang!!!!!!!!!!!!!!!!! tetibe :P
MAKCEK bukan NENEK MAKCEK bukan NENEK 30 Januari 2011 2:40 PTG
siyezly ,
harap2 sy menang .
eh eh entry sy mesti sgt tdak kreatip .huu
eqybal eqybal 30 Januari 2011 3:56 PTG
http://eqybal14.blogspot.com/2011/01/kontes-cintai-alam-sekitar.html#comments
saya dh join kan ammar?
Siti Fatimah Fuzz Siti Fatimah Fuzz 30 Januari 2011 7:37 PTG
saya da join...anda bila lagi?..hahah
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 Januari 2011 8:22 PTG
Eddy: Boleh je nak menang...hehehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 Januari 2011 8:23 PTG
Makcek: Insyaallah menang..Amin..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 Januari 2011 8:24 PTG
Eqybal: Ya.... Abg Eqybal dah join contest ni....
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 Januari 2011 8:26 PTG
Siti Fatimah: Saya pun sudah..hehehehe
Citarasa Rinduan Citarasa Rinduan 30 Januari 2011 8:51 PTG
wah...
kak terlepas pandang...

buzy dgn citarasa rinduan...

PS" hadiah lumayan tu.....!!!