Saya Nak Hadiah Hari Lahir Dari YanaMIB



Saya nak hadiah dari YanaMIB kerana handphone dah lama tak tukar. Nak jugak sekurang-kurangnya handphone samsung wave ke, nokia N8 ke, tak pun iPhone 3GS pun dah cukup. Selain tu kalau boleh nak kamera DSLR ke, laptop Apple ke, kalau tak boleh pun dapat pen pun jadilah. Tapi jangan lupa letak nama YanaMIB kat pen tu sebagai tanda kenang-kenangan. Baru semangat sikit nak belajar dapat pen dari YanaMIB. Blogger yang femes tu. Siap masuk Majalah Remaja lagi. Cayalah!!!



Semoga blog Life 101 semakin dikenali dan lebih femes dari blog Hanis Zalikha pada masa yang akan datang. Benda tu tak mustahil kan? Kita kan sama-sama manusia dan mempunyai kelebihan masing-masing. Ammar akan sentiasa menyokong usaha Kak YanaMIB dan kalau ada kesempatan Ammar akan join semua contest atau segmen yang dibuat oleh Kak YanaMIB.



Harap-harap menang lah hadiah tu sebab sebelum ni asyik bagi hadiah kat orang je, nak jugak dapat hadiah dari orang. Kak YanaMIB bagi hadiah tu kat Ammar satu ek. Dapat pen pun dah cukup. Hehehe... bodek sikit. Jangan marah... All the best Yana MIB.



Akhir kata, 3k dah diberi kepada tunang takkan pen sebatang tak boleh bagi kat Ammar kot....hehehehe... Gurau je..... Semoga YanaMIB cepat kahwin dan dikurniakan cahaya mata yang comel-comel macam YanaMIB.



2 Orang kawan yang di tag:

{ 8 comments.. read them below or add one }

YanaMIB YanaMIB 11 Januari 2011 5:41 PTG
haha tak menahann bodekan itu..hehe..teerima kasih sudi join ye..all the best to you~ ^_^
zulkbo zulkbo 11 Januari 2011 7:47 PTG
salam..
ermmm..semoga berjaya
tercapai hajat di hati..
Ujang9897 Ujang9897 12 Januari 2011 9:30 PG
yeeehaaaa...thanks TAG aku...jap lagi aku buat...

dah TAG napa tak roger..nasib yana bgtau aku..hihi
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 12 Januari 2011 11:43 PG
YanaMiB: Hahaha..biasalah.. nak hadiah kan. Ayat mesti power macam si Ujang tu...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 12 Januari 2011 11:45 PG
Zulkbo:W'salam.... terima kasih..moga-moga dapat lah handphone free...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 12 Januari 2011 11:46 PG
Ujang: Welcome... Sorry2... semalam tak sempat nak bagitahu...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 12 Januari 2011 11:46 PG
NORA: nAk mini? boleh je... mintak ngan YanaMIB k...hehehehe