Sebulan Sebagai Blogger


Alhamdulillah hari ni cukup sebulan Ammar bergelar seorang blogger. Terima kasih kepada semua rakan blogger kerana selama ini telah banyak memberi ilmu kepada Ammar mengenai blog. Tidak lupa juga kepada follower setia Ammar seramai 245 orang. Terima kasih kerana sudi follow blog yang tidak seberapa ni.



Kenangan sebagai seorang blogger ni sangat manis dan tiada yang pahit. Walaupun Ammar tak cukup sebulan lagi sebagai blogger, rakan-rakan blogger telah menjemput Ammar mengikuti Gathering Blogger Terengganu. Terima kasih kerana sudi jemput.



Dan tidak lupa kepada sifu paling top iaitu BEN ASHAARI. Terima kasih kerana mencurahkan ilmu mu itu.


Kepada yang belum join contest Ammar jom join contest ni. Klik sini. Kerana Ammar dah tak sabar lagi nak umum pemenang bertuah untuk contest ni.



Ammar berharap anda semua setia membaca blog Ammar kerana tidak lama lagi Insyaallah Ammar nak buat contest yang paling gempak. Mungkin RM 300 untuk follower. Kita tunggu contest yang akan datang.

2 comments.. read them below or add one

alexa yussida alexa yussida 10 Januari 2011 3:26 PG
br sebulan dah 245 org?mantapnyee..:D
ni blogger tegar ni..sy jugakla picisan je..huu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Januari 2011 11:29 PG
245 tu biasa je.. ada lagi yang hebat.. Blog Ammar apa lah sangat..