30 Jan 2011

SEGMEN: Jom Syok Sendiri






Temuramah oleh wartawan.
  1. Nama glamour dalam dunia maya ni Ammar Yasir.
  2. Nama tu dipilih sebab tu nama sebenar Ammar. Tak suka lah guna nama lain.
  3. Ammar blogging kerana minat Ammar yang sangat mendalam dalam penulisan. Dulu aktif jugak buat karya seperti sajak, puisi tapi sekarang dah kurang sikit. Lebih kepada bidang blogging pulak.
  4. Pemberi semangat yang paling utama dalam dunia blogging adalah blogger-blogger otai contohnya Ben Ashaari. Kalau nak harap kawan-kawan jauh sekali. Yang kutuk ramai lah.
  5. Baru je blogging sebulan lebih. Bulan 12 tahun lepas Ammar start blogging. Tak silap 10/12/2010 rasanya.
  6. Idola dalam dunia blogging sudah semestinya Bro Ben Ashaari.
  7. Kenangan manis bila dapat ramai kawan baru di alam maya. Pergi gathering dengan blogger Terengganu. Best sangat main bowling. Semuanya sporting belaka.
  8. Kenangan pahit dikutuk oleh kawan baik sendiri bila blogging.
  9. Pencapaian terbaik adalah dapat buffered ernings dari Nuffnang walaupun baru blogging sebulan. Dapat 3 BE. Sangat gembira.
  10. Selain blogging Ammar minat join forum di Syoknyer Blogging. Best... Siap boleh chatting lagi.
  11. Ammar blogging bila ada masa free dan bila ada idea. Ada idea terus je tulis blog.
  12. Pendapat Ammar mengenai dunia blog di Malaysia ni Ammar tengok dah semakin ramai blogger-blogger baru. Tetapi sangat dukacita kerana blogger di Terengganu masih lagi kurang.
  13. Nasihat Ammar bagi yang ingin memiliki blog tu gunalah blog free dulu bagi permulaan ini. Bila dah glamour barulah beli domain sendiri. Jangan gelojoh sangat dalam dunia blog ni. Kejar traffik dengan cara yang betul.
Nak ditemuramah oleh wartawan klik sini ya.

20 ulasan:

iLa VaNiLLa berkata...

salam ziarah n perkenalan..dh bce entri ila psl segmen niyh??
mey jemput2.. ila follow awk larh..
http://vanillasynus.blogspot.com/2011/01/jom-syok-sendiri.html

Awangku Johan berkata...

apa rasanya d temuramah oleh wartawan?? best ke??haha..
saya pun join.. mai singgah blog saya ek

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

hehe..naz pun ditemuramah jgak.
best2.
Singgah tmpt naz jgak ye

http://yslgalz213.blogspot.com/

DiriKu berkata...

waaa...masuk dalam list jugak kan??

saya pun..jemput datang..:D

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri.html

Amanina Sofea berkata...

terbaik la entri nie..
hehe

aima in luv berkata...

piwitttt,, masuk majalah tue.. hehe..
aima pon join,, sempat gak rasa ditemu ramah.. ^_^

AMMAR YASIR berkata...

iLa VaNiLLa :Salam perkenalan.. terima kasih. Nanti Ammar pergi tengok k.

AMMAR YASIR berkata...

Awangku Johan: Bestlah bila ditemuramah oleh wartawan ...bhahahaha.. Insyaallah Ammar pergi jenguk nanti k

syAfA berkata...

salam..
ammar salam perkenalan..

saya pon orang terengganu..hihi..

selmat berblogging yerp!.;)

AMMAR YASIR berkata...

Syarifah Nornazrah Al Yahya: Ok nanti Ammar singgah

AMMAR YASIR berkata...

DiriKu: Yep..terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

Amanina Sofea: Terima kasih..

AMMAR YASIR berkata...

aima in luv: Bhahaha..berangan je tu...

AMMAR YASIR berkata...

syAfA: Salam perkenalan.... Oh orang ganu... Bagus-bagus...terima kasih

Miss Ran berkata...

tak penah tengok ammr nye sjak...wat la stu
hehe

dtg dr blog abg ben

'Adilah Mohd Arifin berkata...

wahh masuk lam list kan..jgn lupa lawat cik dil jgk tauu..heheheh

http://semanisepal90.blogspot.com/

AMMAR YASIR berkata...

Miss Ran: Insyaallah nanti ada idea Ammar akan buat k. Terima kasih sudi datang sini

AMMAR YASIR berkata...

Adila: Ok nanti Ammar pergi blog Cik Dila.. Thanks sebab datang sini.

Nadhirah-chan berkata...

wahh encik amar buat puisi . buat la satu kat saya . mesti kretip kan kan ?

AMMAR YASIR berkata...

Nadhirah: Boleh je kalau ada idea..hehehe