11 Jan 2011

..Sixtysix Lurvelurve Giveaway..


Saat bahagia bersama keluarga apabila buat kenduri arwah atuk. Semua ahli keluarga datang memeriahkan majlis tu. Sepupu, mak saudara, bapa saudara, tok saudara, dan semuanya datang. Best sangat. Dan ada kejutan pada majlis tu. Sepupu yang dah hilang selama 6 tahun dapat jumpa balik. Macam jejak kasih gitu. Mak saudara tu sampaikan nak pengsan melihat anaknya pulang kembali. Ibaratkan yang mati hidup semula. Rasa seronok sangat bila ahli keluarga pulang kembali. Tidak dapat diucapkan dengan kata-kata. Pemergian atuk diganti dengan kepulangan sepupu. Allah itu Maha Adil.




Kawan yang di tag:



Syarat-syarat penyertaan:

1- haruslah jadi follower blog ni.. kalau x cm ner Na nak jenguk2 blog korunk kan..
2- buat satu entry pasal GA ni dengan tajuk n banner sekali dan link kan juga entry ini.. ke dalam entry korunk..
3- comment di entry ini berserta nama (xkisah la nama glamer ke haper) beserta link ke entry anda (berkaitan ini)...
4- dlm entry korunk, korunk kena sertakan satu perenggan cerita detik terbaek korunk mser korunk bersama family...
5- kemudian tag 3 orang rakan anda. ( lebih pun boleh)
6- tarikh tutup GA ni sampai 25 February 2011..

2 ulasan:

^mISz MatAHarIEy^ berkata...

thanx ya.. 1st con-tester nieyh...

AMMAR YASIR berkata...

Sama-sama... bagus2... contest yang menarik.