24 Jan 2011

Syoknyer Blogging Kini Berwajah Baru



Jika sebelum ini Ammar dah kongsikan forum untuk blogger-blogger tetapi kali ini Ammar nak perkenalkan lagi kepada anda semua forum yang paling hot masa kini. Apa lagi kalau bukan forum SB. Forum ini kini berwajah baru dan sangat memerlukan penyertaan baru dari blogger. Untuk daftar forum ini klik sini je. Senang je nak join forum ni.



Dalam forum ni banyak ilmu yang anda dapat dan ilmu yang anda boleh kongsi antaranya tutorial mengenai blog, cara nak tingkatkan traffik blog, cinta, agama, ilmu pengetahuan, loghat, pengetahuan tentang komputer. Apa yang menarik mengenai forum ni ialah ahli-ahlinya yang sporting. Nak tanya pasal semua masalah mengenai blog pun boleh dekat forum ni. Rugi kalau tak masuk forum ni sebab tak pakai modal pun cuma daftar ahli dan join forum je.



Jom kita sama-sama join forum ni. Menarik sangat. Selamat mencuba. :-)

7 ulasan:

ciK mOt ©™ berkata...

saya dah join....anda???

RedBoys berkata...

saya dah join. anda bila lagi? muahaha.

eima berkata...

aku pun dah joint anda bila lagi ....

eima berkata...

aku follow skali blog hang no

arep_lockermonth berkata...

sy pon dah!

AMMAR YASIR berkata...

Ammar pun dah join..hehehehe..thanks sebab sudi datang dan follow blog ni

Noor Asyura berkata...

nak join saye bole jugak..hehe =)

http://readme-hiddentreasure.blogspot.com/