24 Jan 2011

Tolong Buang Lambang Israel Dalam Komputer Anda




Assalamualaikum kepada semua pembaca blog ini.(Islam)


Jika anda sayangkan Islam dan mempunyai hati perut terhadap manusia yang dizalimi sila baca artikel ini. Ammar memohon jasa baik anda semua untuk membaca artikel yang sangat penting ini.



Ammar ada satu benda yang sangat penting untuk umat Islam seluruhnya untuk dikongsi bersama. Artikel mengenai perkara ini Ammar dapat dari forum siber. Tahukah anda di dalam semua komputer di seluruh dunia mempunyai lambang israel? Terkejut? Ammar pada mulanya tak berapa terkejut tapi bila cuba buka sendiri ambik kau terpampang bendera israel dalam laptop ni. Terkejut sangat. Israel ni memang kejam. Banyak taktik yang digunakan untuk menghancurkan umat Islam.


DI DALAM LAPTOP KITA..TERDAPAT GAMBAR/LAMBANG BENDERA ZIONIS ISRAEL LENGKAP (PERSIS DENGAN WARNA ASLINYA) dengan lilin sarana ibadah mereka).


Buka komputer/laptop anda pada direktori C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 dan segera padam gambar itu. Kalau tak dapat cari tekan je dekat search tu pasti jumpa.



Mungkin dah ramai yang tahu mengenai berita ini tapi macam mana yang tak tahu? Tak kan kita tak bagitahu kan? Ammar berharap anda semua tolong sebarkan berita ini untuk kebaikan kita bersama. Jika anda mempunyai hati perut tolong sebarkan kepada yang tidak tahu. Please..... Ammar berharap sangat.

23 ulasan:

Lulu caldina berkata...

logo chelsea tu yg terbaek..besarrrnyaaaa..ngee

iqbalhakimi berkata...

dah padam mar..aku mintak izin share kat blog aku..dah backlink kan kat blog ni.. =)

DiNaZ berkata...

ok dinaz pon dh buang dh mintak izin share kat blog dinaz yek!

arep_lockermonth berkata...

arep dah try carik tapi tak jumpe la plak!

CIK CIRA berkata...

da try cari tapi tak da pun

Mohd Syahidi berkata...

ammar....nk mntk jasa baik....nk share kn kt fb leh x.....

Diana berkata...

salam..dah lama pun dgr cite ni..dulu cari-cari xjumpa..lately ni ramai pulak ckp2 pasal isu ni balik. n alhamdulillah akhirnya jumpa jugak gmbr tu.masyaAllah.terkejutnya.huhu..terima kasih atas info nyee..:)

eqhaZIN berkata...

tenkiu bro :)
boley sy gne this thing in my blog?
sharing is caring. hee.
t sy link ke ini blog ;)

AMMAR YASIR berkata...

Lulu: Kita kan penyokong Chelsea...lulu kan?...hehehehehe

AMMAR YASIR berkata...

Iqbalhakimi: Silakan...share benda yang baik ni.

AMMAR YASIR berkata...

Dinaz: Ok...silakan share

AMMAR YASIR berkata...

Arep: Ada arep...try cari betul-betul pasti jumpa

AMMAR YASIR berkata...

Cik Cira: Ada..cari sampai jumpa ek...

AMMAR YASIR berkata...

Mohd Syahidi: Silakan share...benda ni kena share....

AMMAR YASIR berkata...

eqhaZIN: Silakan share,,,ben baik kena share

AMMAR YASIR berkata...

Diana: W'saloam. Sama-sama. Ammar pun terkejut jugak bila tengok lambang IsRAEL dlm laptop ni

cik pieja hut berkata...

nah share juga!
bole kan ?

AMMAR YASIR berkata...

Cik Pieja: Boleh..silakan

mama hani berkata...

dah buang...mintak izin share..kredit blog en. Ammar ye...

mama hani berkata...

ada yang bertanya...dalam windows berapa ye?

Tanpa Nama berkata...

salam. baru lepas forward pasal ni. dan xpasal2 dikecam, oleh mereka yg menganggap perbuatan ni membuang mase.(mode:sedih) mmg xbuang xjadi kudis, tp same2 la kite tunjuk sokongan untuk menentang Y*****.
semuge perbuatan kecil ini menjadi besar maknanya di sisi Allah.

Zaid2410 berkata...

Sudah di delete..syukran share ye :)

Ismail Arif berkata...

kalo x jumpe cri kat C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10

utk sistem 64 bit