7 Orang Blogger Tertangkap




Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua pembaca setia blog Ammar ni. Minggu lepas Ammar dapat satu idea iaitu menambahkan pages kat blog ni. 2 pages yang Ammar tambah tu semuanya tajuk yang panas-panas walaupun pada hakikatnya tak panas. Pages tu sebenarnya facebook Ammar dan pages blog ni je. Contohnya gambar kat bawah ni. Nak tengok klik je.


Tadi Ammar try buka statistik blog ni nak tengok berapa orang yang terkena. 7 orang nampaknya yang terkena. 4 orang yang suka tengok gambar 18sx dan 3 orang lagi suka tengok gambar artis Melayu seksi. Bhahahaha..lawak-lawak.. Mereka dah terkena. Tapi tak dapat pastikan yang terkena ni blogger atau pembaca lain. Mujurlah statistik tu tak letak nama pengunjung, kalau tak mesti dah dapat kesan siapa yang kepala lucah tu...bhahahaha. Klik gambar bawah ni sebagai bukti.


Kenapa orang suka tajuk yang hot-hot ek? Pelik betul lah manusia zaman sekarang ni. Bila buat tajuk hot-hot atau lucah sikit je mesti ramai yang komen entri tu tapi bila buat tajuk pasal agama, pelajaran dan seangkatan dengannya kosong je kotak komen tu. Kenapa? Kenapa orang lebih sukakan gosip artis daripada ilmu agama atau pendidikan? Buka blog pasal pendidikan atau agama berat je tangan nak komen. Kenapa? Kalau cerita pasal "Fasha Sandha berbikini" beribu riban je komen sampai penuh sampai ke bawah komen tu. Apa makna ini semua?



Ammar bukanlah sempurna atau baik sangat untuk bercakap mengenai hal ini tapi Ammar bercakap berdasarkan lumrah manusia zaman sekarang. Bila kita tengok statistik atau buat kajian seo untuk blog mesti top keyword tu adalah keyword yang lucah. Betul tak? Suka sangat benda yang lucah. Sebab tu lah pemilik laman web lucah cepat kaya. Kan? Orang yang suka layari laman web lucah jugak yang tolong dia jadi kaya. Betul kan?

{ 26 comments.. read them below or add one }

HaiDa HiDa HaiDa HiDa 10 Februari 2011 2:41 PG
igtkan ada blogger yg betul2 ditangkap tdi.. suspen sikit tajuk entry.. hehee.. minta di jauhkan..
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY 10 Februari 2011 2:43 PG
sebab tu blogger kena bijak.. dari isu semasa yang hot.. cuba selitkan moral untuk jadi teladan..
sicomot-comel sicomot-comel 10 Februari 2011 2:49 PG
hahaha
pandai btul Ammar pasang jerangkap tikus eh,jerangkap blogger ek..

tabik springg same lu ! hahaha

p/s: org melayu mmg suke bab2 lucah ni..hohoho
nub nub 10 Februari 2011 3:59 PG
hahaha. dem! terkantoi aa aku yg tgok,


hahaha tipu jaa
Afzainizam Afzainizam 10 Februari 2011 5:08 PG
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

jadi lahhhh blogerrr yang berwawasan tinggi.... eeemmmm kita yg terbaik
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 10 Februari 2011 7:51 PG
namapun manusia kan... sebelah kiri kanan malaikat sedang buat report utk dibentangkan di masyhar kelak..
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 10 Februari 2011 7:52 PG
namapun manusia kan... sebelah kiri kanan malaikat sedang buat report utk dibentangkan di masyhar kelak..
YAYA AZURA YAYA AZURA 10 Februari 2011 8:23 PG
ingatkan betul...saspen je tajuk entri...hihi..

nape la dorang suka tengok benda pelik2 nie..

org skarang mmg 'cangih2'...
kalau ammar tambah page 'jangan bukak' sure lagi ramai blogger kena tangkap..hikhik...
YanaMIB YanaMIB 10 Februari 2011 10:30 PG
contohi ujang..buat tajuk hot hot..traffic mesti tinggi glerr..hihi~ =)
Amira Naddia Amira Naddia 10 Februari 2011 12:18 PTG
nmpak sgt org kite suke mnde lucah
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:20 PTG
HaiDa HiDa: Bhahaha..tajuk yg agak suspen sikit...harap jauh lah benda yang macam ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:21 PTG
THE LEKAT LEKIT STORY: Betul tu..setuju sangat...jadilah blogger yang bijak
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:21 PTG
sicomot-comel: Bhahahaha..jerangkap samar kat blog ni...lalalala
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:22 PTG
nub : Bhahahaha..kalau tengok tak salah pun..bhahaha..tajuk je hot sikit
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:24 PTG
A.s.t.i.n.a: Betul tu..manusia tak pernah lari dari membuat kesilapan
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:24 PTG
YAYA AZURA: Memang canggih pun..mengalahkan komputer..bhahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:25 PTG
ciKmOt : Tipah tertipu tertipu tetipah..bhahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:26 PTG
! Encik Nakal ! : Memang jem pun..bhahahaha..nakal ada jugak kat sini..thanks nakal
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:27 PTG
YanaMIB: Ya..betulll..tajuk entri ujang asyik hot je..kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Februari 2011 3:28 PTG
Amira Naddia: Ya..betul tu...dah dikesan dah..lalalala..mujur tak tahu nama
alongxp alongxp 16 Mac 2011 9:43 PG
tu normal bro... cer bace post2 aku nih... http://kakicandid.com/blog/?s=keyword&search=Search lg tepuk dahi..cam ko,ko letak terang2 title tab tu,mmg senang ar org kena,blog aku yg xde cite bnd2 camtu pon ade je... tunjuk dada la,wat ngan mak la... haiyaa..
srikandi cinta srikandi cinta 21 April 2011 1:23 PTG
ce tgk blog sy...ne ramai pembaca,,sbb blog agama kan :)