Ammar Kantoi Dengan Ben Ashaari



Tadi sebab boring sangat tak tahu nak buat apa Ammar pun try lah tengok statistik blog Ammar ni. Nak tengok dari mana blog Ammar dapat traffik paling banyak. Ternyata paling banyak traffik untuk Referring URLs dari blog Ben Ashaari. Terima kasih Abang Ben sebab sudi bagi backlink untuk blog Ammar. Untuk Referring Sites pulak dari Google paling banyak.




Ammar kantoi dengan Ben Ashaari pasal entri ni. Ingatkan Ammar jiwang kat entri ni orang tak tahu tapi bila tengok je statistik tu malunya. Entri tu Ben Ashaari baca, malu-malu. Mujurlah Lisa Surihani tak baca kalau tak malu lah. Paling malu bila Ben Ashaari siap buat ulasan lagi kat sini pasal entri Ammar tu. Macam pengulas sukan lah pulak kan? Bhahahaha. Tapi Ammar hairan jugak macam mana Ben Ashaari tahu yang Ammar ni suka lagu Titanic? Hairan betul lah. Siapa yang tahu macam mana Ben Ashaari tahu pasal ni?




Ada sape-sape pernah kantoi dengan Ben Ashaari tak? Kalau ada bagitahu lah kat sini. Kat komen bawah tu je. Sebelum ni ada jugak Ammar cerita pasal ni tpi mujurlah awek ni tak perasan. Kalau dia perasan lagi malu Ammar. Yelah, apa tak malunya dia kan kawan baik awek ni, kalau dia bagitahu awek ni tak ada cam lah nak ngorat awek ni.




Sape ada tips untuk tackle awek? Contohnya macam artikel ni ke. Kalau ada bagitahu lah Ammar ni. Dah kering idea dah nak ngorat awek ni. Ammar tanya budak ni dia tak ada idea pulak. Mujurlah ada Doktor Cinta ni. Boleh lah jugak sikit-sikit tips cinta. Tapi masih belajar lagi cara-cara lebih bagus untuk tackle awek yang jual mahal ni. Nak tengok setakat mana dia jual mahal dengan Ammar. Ada ke semahal kereta ni? Atau semahal motosikal ni?




Harap-harap lepas ni tak kantoi dah. Malas dah buat entri jiwang macam ni sebab nanti orang cakap Ammar ni muka je serius tapi hati berbunga. Betul tak bro? Buat apa nak jiwang-jiwang karat kan? Bukan awek ni nak pun kat Ammar kan? Muka Ammar bukan hensem macam bro ni pun. Betul? Jadi, misi sekarang ni adalah untuk dapatkan kereta ferreri ni untuk bawak awek ni pergi jalan-jalan. Bukan berdua tapi berempat dengan budak ni dan ayah dia.




Nak tengok tak gambar kantoi tu? Klik gambar kat bawah ni untuk pembesaran.

0 comment... add one now