19 Feb 2011

Awek Comel Ni Ajak Pergi Rumah Dia





Tadi Ammar ping entri kat Sahabat Blogger dan tiba-tiba awek yang kat atas ni komen dan bagi link blog dia kat Ammar. Ammar kan suka kenal ramai kawan, apa lagi Ammar terjahlah blog(rumah) dia tu dan Ammar terasa tertarik dengan blog dia dan Ammar pun buat blog review ni. Kalau ada sape-sape yang nak buat blog review contohilah blogger ini. Dia tidak malu atau segan promosikan blog dia kat orang lain. Tabik lah awek comel ni.



Macam mana Ammar pilih blog untuk review kat blog Ammar? Ammar pilih ikut kata hati dan bukan ikut kata mata. Pelik bunyinya kan? Kata mata tu macam mana ek? Contohnya macam ni lah. kalau blogger tu dekat dengan Ammar lagi tinggi peluang untuk Ammar review blog blogger tu. Sebagai contoh, tiap-tiap kali Ammar post entri baru dia datang bagi komen dan sebagainya. Ammar akan review benda yang Ammar nampak depan mata bukan benda yang Ammar tak nampak.



Ammar tak nak lah buat segmen review blog sebab takut tak sempat nak review maklumlah Ammar kan student dan banyak lagi kerja. Pasal contest tu pun tak mampu lagi Ammar pilih pemenang sebab ramai sangat join. Tapi jangan risau nanti Ammar akan umumkan pemenang sebab hadiah tu dan lama menanti pemenang. Kan best kalau ada orang tolong pilih kat Ammar pemenang tu.. Hehehehe... Lagi mudah kerja Ammar kan?



Nak kenal awek ni Klik Sini.

16 ulasan:

MiSs F.A berkata...

mari ramai2 pegi jalan2 kt umah awek comel :D

A.s.t.i.n.a berkata...

bukan setakat comelss.. cantikkk sgt22..

Yuyu Johanna berkata...

alamak ai.... *blushing~
terharunye...huhu.
btw,bagus jugak idea amar ni nk buat review blog kan.selalunye org lain buat review blogshop je.tp kali ni ammar buat something different dengan buat review blog plak.good job beb!
keep it up.
=')

nusha berkata...

menarik!!

Bobo berkata...

Wahhhhh!:D

Ujang9897 berkata...

cun tu..hehe

Awan Biru berkata...

Kena serbu ni.

AMMAR YASIR berkata...

@MiSs F.A jom sama-sama kita pergi

AMMAR YASIR berkata...

@A.s.t.i.n.a sangat setuju..cantik sangat2...hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@A.s.t.i.n.a sangat setuju..cantik sangat2...hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@Yuyu Johanna Thanks Yuyu

AMMAR YASIR berkata...

@Yuyu Johanna Thanks Yuyu

AMMAR YASIR berkata...

@nusha apa yang menarik tu?

AMMAR YASIR berkata...

@Boboteruja nampak

AMMAR YASIR berkata...

@Ujang9897 try lah ngorat

AMMAR YASIR berkata...

@Awan Biru jom kita pergi serbu