Bersantai Bersama Khairul Fahmi Dalam Nona Ahad Ini


Rileks je brother ni jadi penjaga gol


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog Ammar ini. Ada sesiapa yang minat atau minat gila dengan jejaka bermata sepet ini iaitu Khairul Fahmi Che Mat sila angkat tangan sekrang. Woi!!!! Ramainya peminat Khairul Fahmi kat sini. Tadi Ammar pergi makan kat kafe dan tertengok lah satu iklan kat TV tu, iklan Nona. Nona jemput penjaga gol terkenal tanah air ni untuk segmen dalam rancangan mereka. Semakin femes nampaknya jejaka hensem ni sekarang.



Mana tak femesnya, selepas Malaysia menang dalam Piala Suzuki hari tu nama Khairul Fahmi semakin disebut-sebut dalam kalangan rakyat di negara ni. Ada yang siap dengki segala lagi dengan awek Khairul Fahmi ni. Entah apa-apa kan? Kalau femes je mesti ada yang minat, kalau tak femes macam Ammar ni tak ada sorang pun awek nak pandang kan? Dengki kat awek Khairul Fahmi pun blog awek Khairul Fahmi tu semakin ramai pengikut kan? Buat apa nak dengki-dengki ni. Buang masa je buat kerja kotor tu.



Jangan lupa tengok Nona ahad ini di TV3 pukul 2 petang. Kalau sempat dan tak ada kelas Ammaar ingat nak tengok jugak rancangan Nona tu. Nak tengok gelagak penjaga gol negara ni naik jet ski. Pandai dia main drif-drif atas air ek. Macam ada pengalaman di litar lumba je. Boleh ajak Khirul Fahmi Che Mat ni masuk berlakon untuk filem KL Drif arahan Shamsul Yusof ni. Sape nak tolong call pengarah tu sekarang? Pergi call sekang jugak ok.




Mendapat anugerah dari Menteri Besar Kelantan

{ 14 comments.. read them below or add one }

YanaMIB YanaMIB 16 Februari 2011 4:14 PTG
ecece dh mcm iklan tv3 =P

terbaek ah khairul fahmi dpt anugerah dr tok guru ^_^
cikmOt cikmOt 16 Februari 2011 4:16 PTG
hhehe...sekian...

ammar melaporkan untuk tb3...llala
efa efa 16 Februari 2011 4:19 PTG
ehehe mcm wartawan lak huhu..yeah terbaik khairul fahmi dpt anugerah dri menteri besar kelantan yey
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 16 Februari 2011 4:32 PTG
nona, menawan keluarga bahagia,,ehh..ape ni?
Hanis Azla Hanis Azla 16 Februari 2011 4:40 PTG
anak akak minat sgt kat dia.. selalu perasan kononnya dia tu KFCM.. he..he..
CIK CIRA CIK CIRA 16 Februari 2011 7:06 PTG
tahniah kat khairul dan untuk pbc berita blog ni..hihi
suhaiza suhaiza 17 Februari 2011 12:03 PTG
kita suka kat awk la....
khairul fahmi...
ngeeeee.....
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:24 PTG
@YanaMIB Bhahaha... iklan TV3.. Memang terbaik pun..dapat rumah free
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:25 PTG
@cikmOt Bhahaha..macam pemberita pulak Ammar ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:26 PTG
@Wafiy Suzly Salah tu wafi... Singa menawah keluarga bahagia baru betul
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:27 PTG
@Hanis Azla Hehehe.. budak2 memang macam tu.. Nak jadi Ultraman lah..hehehe