16 Feb 2011

Bersantai Bersama Khairul Fahmi Dalam Nona Ahad Ini


Rileks je brother ni jadi penjaga gol


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog Ammar ini. Ada sesiapa yang minat atau minat gila dengan jejaka bermata sepet ini iaitu Khairul Fahmi Che Mat sila angkat tangan sekrang. Woi!!!! Ramainya peminat Khairul Fahmi kat sini. Tadi Ammar pergi makan kat kafe dan tertengok lah satu iklan kat TV tu, iklan Nona. Nona jemput penjaga gol terkenal tanah air ni untuk segmen dalam rancangan mereka. Semakin femes nampaknya jejaka hensem ni sekarang.



Mana tak femesnya, selepas Malaysia menang dalam Piala Suzuki hari tu nama Khairul Fahmi semakin disebut-sebut dalam kalangan rakyat di negara ni. Ada yang siap dengki segala lagi dengan awek Khairul Fahmi ni. Entah apa-apa kan? Kalau femes je mesti ada yang minat, kalau tak femes macam Ammar ni tak ada sorang pun awek nak pandang kan? Dengki kat awek Khairul Fahmi pun blog awek Khairul Fahmi tu semakin ramai pengikut kan? Buat apa nak dengki-dengki ni. Buang masa je buat kerja kotor tu.



Jangan lupa tengok Nona ahad ini di TV3 pukul 2 petang. Kalau sempat dan tak ada kelas Ammaar ingat nak tengok jugak rancangan Nona tu. Nak tengok gelagak penjaga gol negara ni naik jet ski. Pandai dia main drif-drif atas air ek. Macam ada pengalaman di litar lumba je. Boleh ajak Khirul Fahmi Che Mat ni masuk berlakon untuk filem KL Drif arahan Shamsul Yusof ni. Sape nak tolong call pengarah tu sekarang? Pergi call sekang jugak ok.




Mendapat anugerah dari Menteri Besar Kelantan

14 ulasan:

YanaMIB berkata...

ecece dh mcm iklan tv3 =P

terbaek ah khairul fahmi dpt anugerah dr tok guru ^_^

cikmOt berkata...

hhehe...sekian...

ammar melaporkan untuk tb3...llala

efa berkata...

ehehe mcm wartawan lak huhu..yeah terbaik khairul fahmi dpt anugerah dri menteri besar kelantan yey

Wafiy Suzly berkata...

nona, menawan keluarga bahagia,,ehh..ape ni?

Hanis Azla berkata...

anak akak minat sgt kat dia.. selalu perasan kononnya dia tu KFCM.. he..he..

CIK CIRA berkata...

tahniah kat khairul dan untuk pbc berita blog ni..hihi

suhaiza berkata...

kita suka kat awk la....
khairul fahmi...
ngeeeee.....

AMMAR YASIR berkata...

@YanaMIB Bhahaha... iklan TV3.. Memang terbaik pun..dapat rumah free

AMMAR YASIR berkata...

@cikmOt Bhahaha..macam pemberita pulak Ammar ni

AMMAR YASIR berkata...

@efa Bhahaha.... keeper bagus ni

AMMAR YASIR berkata...

@Wafiy Suzly Salah tu wafi... Singa menawah keluarga bahagia baru betul

AMMAR YASIR berkata...

@Hanis Azla Hehehe.. budak2 memang macam tu.. Nak jadi Ultraman lah..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@CIK CIRA Tahniah! Tahniah! Hehehehe

AMMAR YASIR berkata...

@suhaiza Bhahaha..dia dah berpunya Awk