Blog Tiada Entri Ada Pengikut?


Entri ini ada kaitan dengan entri ini.


Ilmu apakah yang digunakan oleh blogger ini? Blog baru je satu hari buat, entri pun kosong je tapi dah ada pengikut. Pelik kan? Tadi Ammar try lah buka blog ni. Terkejut bila tengok pengikut dah ada 4 orang. Blog baru je dilancarkan hari ini tapi dah ada pengikut. Dimanakah hebat blog ini? Boleh tolong komen tak? Atau awek kat blog tu comel? Memang comel pun kan? Adakah orang akan follow blog itu jika muka blogger itu cantik, lawar atau comel?


Ammar rasa orang yang follow blog dia tu jenis yang suka folllow blog kot. Satu penghargaan kepada yang sudi follow. Bukan senang nak cari orang yang suka follow blog ni. Ada jugak yang sekadar datang je kat blog kita dan yang terbaru Ammar dengar cerita dekat blog Sis LM. Ada ke patut sorang blogger tu datang blog Sis LM mintak Sis LM follow blog dia lepas Sis LM follow baru dia nak follow. Pelik kan? Macam ugutan pulak. Entah apa-apa orang zaman sekarang ni.


Ammar rasa kalau blogger yang gambar kat atas tu aktif blogging mungkin cepat je dapat follower. Baru je buat blog dah ada follower, kalau tulis blog nanti tak tahu lah berapa ribu atau riban follower kan? Macam ada aura pulak awek ni kan? Aura apa tu? Aura Mawi ke?

{ 14 comments.. read them below or add one }

::Dinie's Pink=]:: ::Dinie's Pink=]:: 18 Februari 2011 10:05 PTG
ni yg kwn ammar kn??huhu..yg follow she tu xsbr2 nk bce entry c comel ni kot..huhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2011 10:07 PTG
Yup..kawan Ammar..mungkin kot..bhahahaha
Mama Mizan Mama Mizan 18 Februari 2011 10:18 PTG
maksudnyer.. dia langsung xd entri ker?
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY 18 Februari 2011 10:22 PTG
maybe dia ada inform kat FB twitter or apa2 pasal blog dia.. maybe juga follower dikalangan kawan2 dia. Sebab agak mustahil blog baru yg takde entri utk dpt follower tnpa dia war2 kan
BuDaK JaWa BuDaK JaWa 18 Februari 2011 10:36 PTG
memang x der entry lansung. maybe yg follow blog dia tu kwn2 dia kot.
Arpiiz Arpiiz 18 Februari 2011 11:09 PTG
pernah jumpa blog tu, sama pendapat dengan Budak Jawa..^^
Mama Zharfan Mama Zharfan 19 Februari 2011 12:33 PG
mcm2 hal :) ingatkan isu iframe traffic hehhe

me dh click ur HB :)
Awan Biru Awan Biru 19 Februari 2011 8:58 PG
Yap, maybe dia dah inform awal-awal kot. Harap-harap entrynya nanti menarik.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:01 PTG
@BuDaK JaWa Kawan dia Ammar sorang je.. yang lain semua orang yang tak kenal
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:03 PTG
@Awan Biru Mungkin... Ammar pun tak sabar nak tunggu entri dia ni