18 Feb 2011

Blog Tiada Entri Ada Pengikut?


Entri ini ada kaitan dengan entri ini.


Ilmu apakah yang digunakan oleh blogger ini? Blog baru je satu hari buat, entri pun kosong je tapi dah ada pengikut. Pelik kan? Tadi Ammar try lah buka blog ni. Terkejut bila tengok pengikut dah ada 4 orang. Blog baru je dilancarkan hari ini tapi dah ada pengikut. Dimanakah hebat blog ini? Boleh tolong komen tak? Atau awek kat blog tu comel? Memang comel pun kan? Adakah orang akan follow blog itu jika muka blogger itu cantik, lawar atau comel?


Ammar rasa orang yang follow blog dia tu jenis yang suka folllow blog kot. Satu penghargaan kepada yang sudi follow. Bukan senang nak cari orang yang suka follow blog ni. Ada jugak yang sekadar datang je kat blog kita dan yang terbaru Ammar dengar cerita dekat blog Sis LM. Ada ke patut sorang blogger tu datang blog Sis LM mintak Sis LM follow blog dia lepas Sis LM follow baru dia nak follow. Pelik kan? Macam ugutan pulak. Entah apa-apa orang zaman sekarang ni.


Ammar rasa kalau blogger yang gambar kat atas tu aktif blogging mungkin cepat je dapat follower. Baru je buat blog dah ada follower, kalau tulis blog nanti tak tahu lah berapa ribu atau riban follower kan? Macam ada aura pulak awek ni kan? Aura apa tu? Aura Mawi ke?

14 ulasan:

::Dinie's Pink=]:: berkata...

ni yg kwn ammar kn??huhu..yg follow she tu xsbr2 nk bce entry c comel ni kot..huhu

AMMAR YASIR berkata...

Yup..kawan Ammar..mungkin kot..bhahahaha

Mama Mizan berkata...

maksudnyer.. dia langsung xd entri ker?

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

maybe dia ada inform kat FB twitter or apa2 pasal blog dia.. maybe juga follower dikalangan kawan2 dia. Sebab agak mustahil blog baru yg takde entri utk dpt follower tnpa dia war2 kan

BuDaK JaWa berkata...

memang x der entry lansung. maybe yg follow blog dia tu kwn2 dia kot.

Arpiiz berkata...

pernah jumpa blog tu, sama pendapat dengan Budak Jawa..^^

Mama Zharfan berkata...

mcm2 hal :) ingatkan isu iframe traffic hehhe

me dh click ur HB :)

Awan Biru berkata...

Yap, maybe dia dah inform awal-awal kot. Harap-harap entrynya nanti menarik.

AMMAR YASIR berkata...

@Mama Mizan Yep..langsung tak ada entri

AMMAR YASIR berkata...

@THE LEKAT LEKIT STORY Mungkin jugak kot

AMMAR YASIR berkata...

@BuDaK JaWa Kawan dia Ammar sorang je.. yang lain semua orang yang tak kenal

AMMAR YASIR berkata...

@Arpiiz Jumpa kat mana?

AMMAR YASIR berkata...

@Mama Zharfan Memang pun.. Thanks

AMMAR YASIR berkata...

@Awan Biru Mungkin... Ammar pun tak sabar nak tunggu entri dia ni