15 Feb 2011

Blog Zaman P. Ramlee Masih Wujud




Tahukah anda ada satu blog versi hitam putih di alam maya ini? Ammar gelarkan blog ni sebagai blog zaman P.Ramlee kerana blog ni berkonsepkan hitam putih dan Ammar paling suka masuk blog ni sebab masa untuk loading cepat je. Kalau pakai line internet slow pun boleh buka blog ni. Ammar sangat meminati lakonan Tan Sri P.Ramlee dan tak sangka pulak dalam dunia blogging ni masih ada aura P.Ramlee tu.


Siapakah tuan punya blog versi hitam putih ini? Ingin tahun lebih lanjut sila klik sini. Macam mana? Cepat tak loading? Cepat kan? Beliau adalah antara pengomen tegar blog Ammar ni. Kalau nak dapat bukti silalah tengok entri-entri Ammar sebelum ni ada je komen insan yang bernama Wafi ni.


Ammar sangat senang berkawan dengan Si Wafi ni kerana sikapnya yang sopan, merendah diri dan tidak sombong. Entri-entri di blog Wafi sangat santai dan gaya penulisannya mudah untuk difahami. Si Wafi juga merupakan kawan rapat Ammar di forum SB dan antara forumer yang top di SB. Apa itu SB? SB adalah Syoknyer Blogging sebuah forum untuk blogger-blogger. Kalau nak join forum ni klik sini.


Terima kasih kepada Wafi kerana bersusah payah menaip entri ini. Jasa baikmu akan ku kenang selalu.

8 ulasan:

Wafiy Suzly berkata...

wahh...!!ammar review blog sayaa!!terharunyaaaa..huhu
thanx sgt2..first time ade org nak review blog buruk nih..
thanx3!!
ya,kita kawan sampai bila2..:))

YAYA AZURA berkata...

kena pergi singgah nie blog wafi..

azila berkata...

wah..1st time dtg komen sini.teruja bila dgr nama Ammar, sbb nama tu mengingatkan sy kpd si kecil kesayangan sy:)..gud luck

A.s.t.i.n.a berkata...

wahh korang sebilik kerrrrrr....?

Wafiy Suzly berkata...

astina..mcm da knal lama kan?wahaha

BuDaK JaWa berkata...

dah cuba buat sekali lg ke reply to comment tu Ammar?

Hanis Azla berkata...

Bestkan bila ada kawan yg sopan, tak merendah diri dan tak sombong macam tu.. Salam kenal yer Ammar..

fadhdeela berkata...

ammar nnt wat entry pasal deela lak erkk hihi

Meh singgah: Betul ke kuda leh stim tgk manusia???