TERKINI

6 Feb 2011

Blogger Kuat Berangan


Walaupun Ammar ni blogger baru tapi tahap angan-angan Ammar cukup tinggi seperti cikgu ni. Masa sekolah dulu Ammar cakap kat mak nak jadi "Professor@Saintis" tapi bila masuk je tingkatan 4 ambik kos perakaunan, tak jadi lah nak jadi saintis. Tapi jadi professor mungkin ada peluang lagi kot.



Dulu berangan nak dapat awek macam Lisa Surihani tapi brother ni kacau daun pulak. Sedihnya rasa hati. Mujurlah Katy Perry cakap dia single lagi. Ada cam lah nak "ekjas" dia tu. Tapi bimbang jugak kalau dapat Katy Perry sebab dia tu cantik, putih, gebu macam awek ni, mesti jejaka macam dia ni akan cuba ngorat Katy Perry.



Akhirnya Ammar dah tak nak berharap lagi nak dapat Katy Perry. Ammar berangan pulak nak beli kereta ferrari. Best jugak kalau ada kereta tu, boleh ajak awek ni pergi jalan-jalan singgah kat satu tempat yang sangat menarik tu. Tapi itu sekadar angan-angan je. Mana mungkin dapat kumpul duit berjuta-juta macam jejaka ni kalau kuat berangan.



Dengar cerita awek lama Ammar dah nak kahwin dalam beberapa bulan lagi. Dengan jejaka yang baik hati pulak tu. Harap-harap dia cepat dapat anak. Mesti comel anak dia nanti macam Justin Bieber kan? Ammar doakan dia bahagia selalu selepas kahwin nanti.



Kan best kalau kaya macam dia ni. Walaupun dia kaya tapi tetap merendah diri dan tak kedekut ilmu. Kan? Angan-angan nak jadi blogger berjaya macam awek comel ni dan jejaka hensem ni tapi mana mungkin blog Ammar ni nak sama macam dia. Traffik pun macam siput je tiap-tiap hari. Ada sape-sape nak berangan lagi? Jomlah berangan-angan kat sini.

16 ulasan:

Ayuni berkata...

hm, kreatif!

♥NuR SyAFiQah♥ berkata...

wow..kreatifnye..nk tiru wt entri cmni leh x??hehe

MiSs F.A berkata...

berangan nk jadi kaya :D

fadhdeela berkata...

hihi kuat tol berangan :P

Meh singgah: Kenangan Di Teknik Jasin!!

! Encik Nakal ! berkata...

hahaha~~sempoii

AMMAR YASIR berkata...

Ayuni: Bhahahaha... kreativiti yang sempoi adalah....

AMMAR YASIR berkata...

♥NuR SyAFiQah♥: Boleh je..tiru jelah..apa salahnya

AMMAR YASIR berkata...

MiSs F.A: Mesti ar..hehehe... angan-angan tu penting

AMMAR YASIR berkata...

fadhdeela: Memang pun...bhahaha

AMMAR YASIR berkata...

! Encik Nakal !: Bhahaha.. anak buah Encik Nakal kan ni....

kameralama berkata...

Kerana kuat beranganlah menyebabkan Mat Jenin tak sempat nak jadi blogger.. :-)

azian berkata...

salam kenal...
mmg kuat berangan nampak....mujur tak berangan dlm kelas....heheheheh...

AMMAR YASIR berkata...

kameralama: Mujrlah Ammar sempat jadi blogger...bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

azian: Salam kenal... hehehe..mmg kuat berangan pun.. xbleh berangan dalam kelas nanti belajar x pandai

Ujang9897 berkata...

hehe..terbaik bro....gua mmg jejaka baik

AMMAR YASIR berkata...

Ujang: Bhahahaha..yelah tu..

Designed By