Blogger Kuat Berangan


Walaupun Ammar ni blogger baru tapi tahap angan-angan Ammar cukup tinggi seperti cikgu ni. Masa sekolah dulu Ammar cakap kat mak nak jadi "Professor@Saintis" tapi bila masuk je tingkatan 4 ambik kos perakaunan, tak jadi lah nak jadi saintis. Tapi jadi professor mungkin ada peluang lagi kot.



Dulu berangan nak dapat awek macam Lisa Surihani tapi brother ni kacau daun pulak. Sedihnya rasa hati. Mujurlah Katy Perry cakap dia single lagi. Ada cam lah nak "ekjas" dia tu. Tapi bimbang jugak kalau dapat Katy Perry sebab dia tu cantik, putih, gebu macam awek ni, mesti jejaka macam dia ni akan cuba ngorat Katy Perry.



Akhirnya Ammar dah tak nak berharap lagi nak dapat Katy Perry. Ammar berangan pulak nak beli kereta ferrari. Best jugak kalau ada kereta tu, boleh ajak awek ni pergi jalan-jalan singgah kat satu tempat yang sangat menarik tu. Tapi itu sekadar angan-angan je. Mana mungkin dapat kumpul duit berjuta-juta macam jejaka ni kalau kuat berangan.



Dengar cerita awek lama Ammar dah nak kahwin dalam beberapa bulan lagi. Dengan jejaka yang baik hati pulak tu. Harap-harap dia cepat dapat anak. Mesti comel anak dia nanti macam Justin Bieber kan? Ammar doakan dia bahagia selalu selepas kahwin nanti.



Kan best kalau kaya macam dia ni. Walaupun dia kaya tapi tetap merendah diri dan tak kedekut ilmu. Kan? Angan-angan nak jadi blogger berjaya macam awek comel ni dan jejaka hensem ni tapi mana mungkin blog Ammar ni nak sama macam dia. Traffik pun macam siput je tiap-tiap hari. Ada sape-sape nak berangan lagi? Jomlah berangan-angan kat sini.

{ 16 comments.. read them below or add one }

♥NuR SyAFiQah♥ ♥NuR SyAFiQah♥ 6 Februari 2011 11:24 PTG
wow..kreatifnye..nk tiru wt entri cmni leh x??hehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 3:18 PG
Ayuni: Bhahahaha... kreativiti yang sempoi adalah....
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 3:18 PG
♥NuR SyAFiQah♥: Boleh je..tiru jelah..apa salahnya
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 3:19 PG
MiSs F.A: Mesti ar..hehehe... angan-angan tu penting
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 3:20 PG
fadhdeela: Memang pun...bhahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 3:20 PG
! Encik Nakal !: Bhahaha.. anak buah Encik Nakal kan ni....
kameralama kameralama 7 Februari 2011 7:24 PG
Kerana kuat beranganlah menyebabkan Mat Jenin tak sempat nak jadi blogger.. :-)
azian azian 7 Februari 2011 12:08 PTG
salam kenal...
mmg kuat berangan nampak....mujur tak berangan dlm kelas....heheheheh...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 12:58 PTG
kameralama: Mujrlah Ammar sempat jadi blogger...bhahahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 7 Februari 2011 12:59 PTG
azian: Salam kenal... hehehe..mmg kuat berangan pun.. xbleh berangan dalam kelas nanti belajar x pandai
Ujang9897 Ujang9897 7 Februari 2011 1:21 PTG
hehe..terbaik bro....gua mmg jejaka baik