Blogger Otai Kaki Buli Dan Suka Sepak Orang




Ingat blogger semua baik ke? Ada jugak blogger kaki buli dan suka sepak orang tau. Tadi Ammar pergi jalan-jalan kat alam maya dan ternampaklah satu blog yang menarik dan gambar header blog tu sama dengan gambar kat atas ni. Dialah kaki sepak orang yang Ammar nak cerita ni. Kalau tak percaya dengan kata-kata Ammar klik sini. Dah klik ke belum ni? Kalau dah klik betul tak apa yang Ammar cakapkan? Betul kan?



Dia ni sebenarnya otai blogger sebab dah 5 tahun bergelar sebagai blogger. Percaya atau tidak sila tengok arkib blog dia. S tart tahun 2006 kan? Sebab apa dia suka sepak orang? Sebab dia ni ahli taekwondo mestilah kena sepak orang kalau masuk pertandingan taekwondo kan? Dengar cerita dia ni nak ambik exam untuk dapatkan black belt. Jangan main-main sama otai ni ok nanti dia sepak tak pasal-pasal lebam muka tu. Nak tengok bukti orang kena sepak tengok dekat sidebar blog bro ni.



Nota kaki busuk:Harap-harap bro ni tak sepak Ammar pasal entri ni.lalalala....

{ 8 comments.. read them below or add one }

n a s r i  z a k w a n n a s r i z a k w a n 13 Februari 2011 6:49 PTG
dah blushing dah ammar *.*
hahaha. ish otai tu mmg tak kena la ammar. sy masa form 3 tu main2 je buat. tak reti pun blogger2 ni.
tulis cikai2 je dgn ayat skema. sekarang pun sama gak. tak tahu apa yang nak tulis. sebab tu mcm campur aduk je blog sy ni. btw thanks sbb rajin buat entry pasal sy. harap dapat ramai follower lepas ni. yea yea !! ahahahahhaha
sempat lagi tu nk follower.. THANKS AMMAR
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:04 PTG
Bhahaha.. Welcome otai..hehehe.. All the best bro....
chii chii 13 Februari 2011 7:12 PTG
adeih..tajuk da gempak..ammar mmg pandai kasi gempak kan :p
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:16 PTG
chii:Bhahaha.. taktik untuk tarik pengunjung..... Kalau tajuk tu dah kosong dan tak ada makna mesti pengunjung pun kosong kan?
Sunah Mohammad Sunah Mohammad 14 Februari 2011 1:45 PG
salam ammar..

hehe...bagus2~ membantu antara satu sama lain~ ;)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:27 PG
Sunah Mohammad: W'salam..terima kasih