28 Feb 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011




Bloglist datang lagi. Ingatkan dah habis musim bloglist, rupa-rupanya ada lagi musim bloglist ni. Dengan gelojohnya Ammar join segmen bloglist ni dari Anastasyea. Nak join jugak ke? KLIK SINI. Tarikh tutup 3 Mac 2011 tu, dah dekat ni. Kalau takut terlepas cepatlah masuk bloglist dari Anastasyea tu.



Apa kelebihan bloglist? Banyak kelebihan bloglist sebenarnya contohnya kita dapat promosikan blog kita secara percuma di blog yang terkenal seperti blog Anastasyea ni. Ada ke sape-sape yang nak tolak perlawaaan untuk join bloglist ni? Kalau ada anda adalah antara blogger yang rugi kerana buat entri pasal bloglist ni bukan susah pun senang je. Nak tahu lebih lanjut KLIK SINI.



Bloglist adalah satu cara untuk tingkatkan traffik blog dan cara mudah untuk blog kita lebih dikenali oleh orang lain. Mungkin ramai blogger yang tak suka join bloglist sebab tak suka buat entri pasal bloglist tetapi tahukah anda bahawa traffik blog Ammar sebenarnya banyak dari bloglist yang Ammar join seperti blog Encik Nakal, Lulu, Iqbal, Tok Esah dan lain-lain. Walaupun traffik dari bloglist tak sebanyak dari google search itu tetap bermakna bagi Ammar.

3 ulasan:

Aimifiqa berkata...

singgah dari blog anastasyea~ heheh. salam perkenalan~

aida berkata...

datang la blog aida

Fieda berkata...

salam...sy dtg dri bloglist annastasyea...salam prkenalan...:)