Bloglist Jom Bernakal

Blog list datang lagi. Kali ni bloglist dari pelawak blog terkenal tanah air, Encik Nakal. Nak join klik sini je. Blog nakal ni best sangat. Sempoi gila.bahahaha... Ammar suka sangat cerita pasal Shinchot tu. Best. Encik Nakal tanya kadar kekerapan update blog? Ok Ammar jawab. Ammar akan update blog tiap-tiap hari kalau internet tak buat hal dan tak sibuk.


Kategori:Budak Nakal Super Aktif (Boy)

{ 8 comments.. read them below or add one }

Si DauN CeRi Si DauN CeRi 4 Februari 2011 11:39 PTG
haah.. bes kan kan belog mr nakal tu.. thanks follow sy, dah follow awk balik..
! Encik Nakal ! ! Encik Nakal ! 5 Februari 2011 3:21 PG
ok bro~~nakai dah masukkan dalam list

epy blogging~~~~
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Februari 2011 7:29 PG
Dinie: Ok..sebenarnya ni bertujuan untuk bagi backlink blog kita. Contohnya, blog kita akan dikiklankan di blog Nakal tu. Jadi bila orang masuk blog Encik Nakal dan ternampak link atau tajuk entri blog kita mudah lah sikit pengunjung datang ke blog kita.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Februari 2011 7:30 PG
Si Daun Ceri: Memang best pun..x kering gusi gelak. Thanks follow Ammar
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Februari 2011 7:31 PG
Amanina: Untuk dapat iklan free dari blog En Nakal. Dia akan paparkan link blog kita kat blog dia. Kalau nak traffik blog tinggi join lah.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Februari 2011 7:32 PG
Encik Nakal: Thanks En Nakal yang cute..bhahahaha