4 Feb 2011

Bloglist Jom Bernakal

Blog list datang lagi. Kali ni bloglist dari pelawak blog terkenal tanah air, Encik Nakal. Nak join klik sini je. Blog nakal ni best sangat. Sempoi gila.bahahaha... Ammar suka sangat cerita pasal Shinchot tu. Best. Encik Nakal tanya kadar kekerapan update blog? Ok Ammar jawab. Ammar akan update blog tiap-tiap hari kalau internet tak buat hal dan tak sibuk.


Kategori:Budak Nakal Super Aktif (Boy)

8 ulasan:

::Dinie's Pink=]:: berkata...

ni utk ape sbnrnya?xpnh join...

Si DauN CeRi berkata...

haah.. bes kan kan belog mr nakal tu.. thanks follow sy, dah follow awk balik..

Amanina Sofea berkata...

ini utk ape?
wajib join ke?

! Encik Nakal ! berkata...

ok bro~~nakai dah masukkan dalam list

epy blogging~~~~

AMMAR YASIR berkata...

Dinie: Ok..sebenarnya ni bertujuan untuk bagi backlink blog kita. Contohnya, blog kita akan dikiklankan di blog Nakal tu. Jadi bila orang masuk blog Encik Nakal dan ternampak link atau tajuk entri blog kita mudah lah sikit pengunjung datang ke blog kita.

AMMAR YASIR berkata...

Si Daun Ceri: Memang best pun..x kering gusi gelak. Thanks follow Ammar

AMMAR YASIR berkata...

Amanina: Untuk dapat iklan free dari blog En Nakal. Dia akan paparkan link blog kita kat blog dia. Kalau nak traffik blog tinggi join lah.

AMMAR YASIR berkata...

Encik Nakal: Thanks En Nakal yang cute..bhahahaha