21 Feb 2011

Ceq Nak Join Bloglist Tomato Kering



Ramainya orang buat bloglist sekarang ni. Memang sekrang ni musim bloglist ke? Bestnya kalau ramai orang buat bloglist ni, dapat tambah backlink blog kan? Kali ni Ammar join bloglist dari si gadis comel Tomato Kering. Nape Tomato Kering ek? Tomato tu kena jemur tengah panas ke? Nak buat apa dengan tomato tu?Boleh ke makan tomato kering? Tak sakit perut ke? Cepat jawab Cik Tomato Kering.



Blog Tomato Kering dah ok dah Ammar tak nak kritik dan terpaksa akur dengan kecantikan bloog Tomato Kering. Walaupun kering tetapi idea update blog tu tetap tidak kering kan? All tehe best Tomato Kering. Majulah tomato untuk buat nasi ayam. Kalau tak ada tomato tak best makan nasi ayam.



Nak join jugak klik sini.

4 ulasan:

O'gosh berkata...

spagetti pun x best xde tomato....ngee

AMMAR YASIR berkata...

@O'gosh Betul tu..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@O'gosh Betul tu..hehehe

tomato berkata...

hahaha ! makan tomato untuk jaga julit ye.. :P

ekceli dah tamat..huu tapi tak pe..ceq letak jgk ok.. :)