Contest: Ada Apa Pada Nama




Contest datang lagi. Bestnya....... Tadi pergi jalan-jalan pagi buta dan ternampak contest yang menarik ini. Apa lagi, Ammar pun dengan berbesar hati join lah. Terima kasih kepada penganjur contest ini kerana contest ini sangat menarik dan tertarik. Bukan senang nak dapat idea yang unik dan fresh dari blogger tapi blogger ni telah berjaya mengeluarkan idea yang unik dan fresh. Memang lah fresh sebab blogger ni rasmi contest pukul 5.30 petang. Masa tu biasanya masa bersantai dan idea mudah dapat masa tu.



Nama penuh Ammar ialah Ammar Yasir Bin Che Hassan. Maksud Ammar ialah yang kuat iman dan maksud Yasir ialah yang lemah lembut dalam percakapan. Oleh kerana maksud nama Ammar tu sangat baik dan cukup bermakna Ammar gunakan nickname di Facebook dan blog nama Ammar Yasir jugak. Ammar akan guna nama tu sampai bila-bila kerana nama itu adalah nama yang sangat cantik yang diberi oleh kedua-dua ibu bapa Ammar. Ammar sangat bersyukur kerana dapat nama baik ini.



Pada pedapat Ammar pihak penganjur menggunakan nama Yad'z kerana nama itu adalah nama yang memberi tuah kepadanya. Nama itu sangat unik dan mungkin boleh menaikkan semangat pihak penganjur contest ini. Mungkin jugak nama tu ada makna tersirat yang mungkin ramai yang tidak tahu. Ammar bukanlah ahli nujum atau tukang tilik dan tahu kenapa enganjur contest tu pilih nickname tu. Hanya sekadar pandangan sahaja yang Ammar mampu berikan.



Seorang kawan yang di tag:




NAK JOIN KLIK SINI.

{ 7 comments.. read them below or add one }

A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 22 Februari 2011 7:42 PG
Ammarrr!!!!


buat balik.. buat balik.. tag orang lain.. saya malu.. saya sgt pemalu.. (actually undercover nehh)
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 22 Februari 2011 7:43 PG
Paling2 saya buat nama

Nama saya Astina... kawan Ammar.. hik!
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 8:04 PG
@A.s.t.i.n.a Bhahaha..tak nak..lalalala... tag je tu.. tak join pun takpe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 8:05 PG
@A.s.t.i.n.a Bagus lah macam tu..hehehe.. boleh lah join kan?ngee
SaYraH WonDerLanD SaYraH WonDerLanD 22 Februari 2011 9:01 PG
mcm best. Kalau rajen saya join lah. Sedap nama awak. Sapa2 pon nama kita ia tetap paling indah sebab orang yang paling indah dalam hidup kita bg nama ni
yad'z yad'z 22 Februari 2011 2:48 PTG
astina:

tak nak join tak pe lah...
tiada paksaan di sini.. hehehehe..


thanks ammar...^^