Facebook Denda Aku Lagi




Tadi asyik add kawan-kawan baru di facebook Ammar dapat amaran dari facebook dan terpaksa didenda lagi 7 hari oleh facebook. Dalam masa 7 hari tu Ammar tak boleh nak add orang lagi kat facebook ni. Sedihnya sebab tak boleh nak tambah kawan. Geram betul dengan facebook ni, suruh sangat Ammar cari kawan tapi bila terlebih cari kawan dia marah pulak siap denda lagi. Dulu dah kena denda 4 hari, hari ni kena denda 7 hari pulak.



Facebook ni macam cikgu lah pulak, kalau cikgu tak siap kerja sekolah kena denda berdiri atas kerusi kan? Facebook pulak gantung 7 hari tak boleh tambah kawan baru. Ada ke patut facebook pun cakap Ammar ni kaki spam. Sedihnya, sebelum ni dahlah orang cakap Ammar kaki spam dekat group facebook sekarang ni kena lagi kaki spam.



Ammar bukan apa, cuma nak tambah kenalan je lagipun kenalan yang Ammar tambah tu bukan orang negara lain pun negara Malaysia jugak, sebaya, pelajar, guru-guru dan ada jugak orang yang Ammar kenal. Ada ke patut Facebook denda Ammar sebab add ramai sangat kawan. Sebelum ni Ben Ashaari pun pernah kena denda oleh fcebook kan? Betul tak Abang Ben?



Terpaksalah tunggu 7 hari lagi untuk tambah balik kawan baru. 7 hari didenda sangat sedih. Nak nangis dah ni.. waaaa!!!!.. Tapi takpe, nak kawan dengan Ammar boleh je. Add lah Ammar dekat sini. Kalau orang add boleh terima tapi kalau Ammar nak add facebook tak bagi. Buek!!! Merajuk dengan facebook kan baru tahu.

{ 14 comments.. read them below or add one }

athirahzaki athirahzaki 12 Februari 2011 9:36 PTG
lahh, boleh gak kena denda eh?
kesian laa, huhu.
Amira Naddia Amira Naddia 12 Februari 2011 9:49 PTG
kene dende? boleh dende ke?
br taw...

watpe add byk2..nk cr aweks byk2 aaa tuh
Eliza Muslim Eliza Muslim 12 Februari 2011 9:50 PTG
tragisnyerrr... add pun kne dende.... dah bnyk karenah fb ni yerk....
faiz faiz 13 Februari 2011 12:01 PG
kena denda gak ke???ari tu aku add sekali 500...hehehe..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:07 PTG
Miecyber: Jom kita tumbuk facebook..dis dis...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:08 PTG
logorithm: Ala..xbest lah macam ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:08 PTG
athirahzaki : Tu lah..macam besar sangat pun salah tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:09 PTG
Amira Naddia; Opss..bhahaha..mana ada... x main lah awek2 ni..lalala
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:10 PTG
Eliza Muslim : Memang tragis..bhahahah...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 7:10 PTG
faiz: Ala..mana aci..nak gak..