Jom Join Bloglist Cik Mot



Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog Ammar ini. Kali ini Ammar nak ajak sahabat blogger semua join bloglist Cik Mot. Kalau nak join klik sini. Cik Mot adalah merupakan ahli forum SB yang paling rapat dengan Ammar dan dia ni baik dan tidak sombong. Apa yang best tentang Cik Mot ni adalah dia suka buat lawak.. Bhahaha.. Pecah perut kalau ketawakan lawak yang dia buat.


Blog Cik Mot ni bagus jugak, traffik harian tinggi jugak jadi rugilah kalau blogger-blogger tak join bloglist Cik Mot ni. Kalau nak join klik sini. Bukan susah pun nak join bloglist Cik Mot ni hanya tinggalkan URL blog je. Tapi Ammar cadangkan buat etri untuk promosikan bloglist ni lagi bagus barulah nampak kita ada usaha sikit nak tolong Cik Mot. Orang dah memberi tak kan kita nak menerima je kan? Tak salah kita jugak yang memberi kan? Bukan susah pun taip entri.


Apa-apa pun Ammar nak ucap terima kasih kepada Cik Mot kerana buat bloglist ni. Bloglist yang agak simple dan senang sebab hanya perlu tinggalkan URL blog je. Terima kasih Akak, Akak memang cool lah. Opss!!! Lupa nak bagitahu, anak-anak Cik Mot ni comelo-comel. Ammar suka tengok anak Cik Mot ni. Kan best kalau boleh cubit-cubit pipi anak Cik Mot ni. Kan? Hehehe.. Jangan marah. Layan>>>>..

6 comments.. read them below or add one

bardboo bardboo 19 Februari 2011 5:35 PTG
menarik nie..nak join jgak la bloglist cik mot..huhu..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Make Your Own Personalized Gifts Here
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 10:43 PTG
@bardboo Memang menarik pun.. jom sama-sama kita join
nelly nelly 20 Februari 2011 1:50 PG
Ayat . hehe ..
=)

jomlah join
=)