Jom Kutuk Blogger Ni




Ada sape-sape yang kenal dengan blogger yang kat atas ni? Kalau tak kenal lagi klik sini. Kali ni Ammar nak bagi cam kat pembaca blog Ammar ni kutuk dia. Kutuk dia sebab apa? Sebab dia ni sebenarnya budak jahat. Jahat kan budak ni? Selalu je menyibuk dan menyampuk bila blogger bercakap. Kalau tak caye tengok lah kat sini. Banyak tak dia menyampuk?Oppsss!!!! Gurau je.


Kali ni Ammar nak bagi cam kat pembaca blog Ammar ni kutuk atau bagi cadangan kat Ammar untuk Ammar memperbaiki lagi mana yang ada tak kena dengan blog ni. Kata orang kita tak nampak salah kita sepenuhnya tetapi yang nampak salah kita adalah orang lain. Brtul tak pernyataan Ammar ni? Betul kan? Sebagai contoh pergi ke masjid untuk masuk tandas dan ada kat depan pintu tu selipar tandas pastu kita pakai lah selipar tu untuk masuk tandas. Masa nak keluar tandas ada pakcik dengan muka bengis tengok kat kita atas bawah. Apa perasaan kita masa tu? Mesti pelik kan? Sebenarnya kita dengan selambanya pakai selipar pakcik tu. Nampak tak kesalahan kita dari situ? Nampak kan?



Samalah dengan blog Ammar ni, mungkin Ammar rasa blog Ammar ni dah ok tapi ada jugak pembaca blog ni kata blog Ammar tak ok kan? Sebab tu lah Ammar nak suruh pembaca blog Ammar ni komen blog Ammar hari ni. Sila bagi kutukan, pandangan dan cadangan anda di ruangan komen di bawah entri ini. Kutukan,pandangan dan cadangan anda semua sangat Ammar harapkan. Setiap manusia tidak terlepasa dari buat kesilapan dan Ammar nak buang semua kesilapan Ammar tu untuk jadikan blog ini mesra untuk semua pembaca.



Nota kaki busuk: Kalau boleh kasi komen yang pedas-pedas gitu barulah best. Macam sambal belacan lagi pedas lagi best kan?

{ 14 comments.. read them below or add one }

Encik Blogger Encik Blogger 16 Februari 2011 10:38 PG
haha.. cm kenal je muka blogger tu~.. "haish.. nmpk kecik je aku tgk ko ni.." <-- amacam nmpk cm samseng tak.. hehehe
wanbu wanbu 16 Februari 2011 10:40 PG
perghhh... memang keji tul blogger nie. ntah apa2 ntah!

boleh camgini... peace :P
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 16 Februari 2011 10:44 PG
Muka kalian ade sepasang lah..
C I K . F Y Z A C I K . F Y Z A 16 Februari 2011 10:48 PG
tak taw la owang nak kutuk apa..
sebab blog ni dah cukup ok..
loading dah cepat and tak crowded dengan widgets yg ntah apa-apa..
so,keep it up..and terus sediakan entri yg best2 utk bloggers lain baca :) tima kaceh :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:56 PG
Encik Blogger: Bhahaha..samsengnya
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:57 PG
wanbu: Betul tu..setuju sangat...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:57 PG
A.s.t.i.n.a: Ya tak ya jugak...sama lah,,,hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:58 PG
C I K . F Y Z A : Terima kasih..ok.. Insyaallah Ammar akan buat entri yang best2 nanti
Ujang9897 Ujang9897 16 Februari 2011 12:00 PTG
aku tak reti review blog org..sbb aku pun serabut..hahaha
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 16 Februari 2011 2:58 PTG
sbb dah review aritu..jadi ammar pon dah tau camne kan??hehe..keep it up!
BuDaK JaWa BuDaK JaWa 16 Februari 2011 5:14 PTG
Senarai blog kesukaan tu terlalu panjang sgt. apa kata Ammar guna fungsi scrolling. rujuk kat tutorial BJ k. baru buat tadi. & masuk forum sb tu centerkan. sila rujuk tutorial Di blog BJ. Guna sitemap lebih baik daripada blog archieve. BJ cadangkan guna sitemap versi kibagus, sila rujuk tutorial di Blog BJ. YG len2 dah ok. tu jer nak mengata kat sini he3
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:21 PTG
@BuDaK JaWa Nak dapat kat mana tutorial tu? Mana link?