Justin Bieber Mati Ditembak




Los Angeles: Penyanyi terkenal, Justin Bieber menemui ajal apabila ditembak di dada dalam siri televisyen penyiasatan popular CSI. Penyanyi muda yang berusia 16 tahun ini muncul dalam episod terbaru CSI, Target of Obsession.


Dikatakan penyanyi muda ini memegang watak remaja bermasalah dalam siri televisyen CSI itu. Penyanyi ini menjadi kegilaan ramai apabila terkenal dengan lagu Baby dan popularitinya semakin meningkat pada masa ni. Setiap kali keluar lagu baru dari Justin Bieber pasti ada peminat yang ramai menonton video lagunya. Sebagai contoh video lagu hot beliau adalah lagu Eenie Meenie bersama Sean Kingston


Ada juga berita mengenai perempuan yang mengugut bunuh kekasih Justin Bieber dan pelbagai lagi cerita mengenai Justin Bieber. Memang susah jadi artis terkenal ni kan? Macam-macam cerita akan timbul kalau dah jadi terkenal kan? Apa-apa pun, bukan senang untuk menjadi terkenal dan bila terkenal lagi susah. Kan?


Sumber: Info Gallery

{ 16 comments.. read them below or add one }

Sunah Mohammad Sunah Mohammad 19 Februari 2011 2:52 PTG
haha! pagi tadi pun nak letak entry ni gak! tapi tak jadi.. :p
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 19 Februari 2011 2:52 PTG
org muda remaja jer minat dier nihhh..

Maka saya minat sgt dier.. (haha walhall....)
s.y.a.r.q s.y.a.r.q 19 Februari 2011 3:23 PTG
citt,,,mati2 igt justin bieber meninggal da.hahhaa
Awan Biru Awan Biru 19 Februari 2011 4:24 PTG
Memang susah nak jadi popular tetapi nak menjaga kepopularan tu pun susah jugak.
Mama Zharfan Mama Zharfan 19 Februari 2011 5:08 PTG
ingatkan betul2 mati td hehe

me singgah click HB :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 10:47 PTG
@MiSs F.A AMMAR pun suka jugak..lagu baby tu..hehehe..best
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 10:48 PTG
@A.s.t.i.n.a Hak hak hak...minat lah.... Ammar pun minat
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 10:49 PTG
@anies anessa Tajuk mesti gempak baru dapat tarik pembaca
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 10:50 PTG
@s.y.a.r.q Bhahahaha..tak lah.. mati dalam cerita je
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 10:51 PTG
@Awan Biru BETUL TU...Bila jadi popular lagi susah