19 Feb 2011

Justin Bieber Mati Ditembak




Los Angeles: Penyanyi terkenal, Justin Bieber menemui ajal apabila ditembak di dada dalam siri televisyen penyiasatan popular CSI. Penyanyi muda yang berusia 16 tahun ini muncul dalam episod terbaru CSI, Target of Obsession.


Dikatakan penyanyi muda ini memegang watak remaja bermasalah dalam siri televisyen CSI itu. Penyanyi ini menjadi kegilaan ramai apabila terkenal dengan lagu Baby dan popularitinya semakin meningkat pada masa ni. Setiap kali keluar lagu baru dari Justin Bieber pasti ada peminat yang ramai menonton video lagunya. Sebagai contoh video lagu hot beliau adalah lagu Eenie Meenie bersama Sean Kingston


Ada juga berita mengenai perempuan yang mengugut bunuh kekasih Justin Bieber dan pelbagai lagi cerita mengenai Justin Bieber. Memang susah jadi artis terkenal ni kan? Macam-macam cerita akan timbul kalau dah jadi terkenal kan? Apa-apa pun, bukan senang untuk menjadi terkenal dan bila terkenal lagi susah. Kan?


Sumber: Info Gallery

16 ulasan:

MiSs F.A berkata...

sukenye justin bieber! :D

Sunah Mohammad berkata...

haha! pagi tadi pun nak letak entry ni gak! tapi tak jadi.. :p

A.s.t.i.n.a berkata...

org muda remaja jer minat dier nihhh..

Maka saya minat sgt dier.. (haha walhall....)

anies anessa berkata...

tjok gmpak aje..hehe

iwan_dextrous berkata...

nape dia x mati btul2..ahhahaa

s.y.a.r.q berkata...

citt,,,mati2 igt justin bieber meninggal da.hahhaa

Awan Biru berkata...

Memang susah nak jadi popular tetapi nak menjaga kepopularan tu pun susah jugak.

Mama Zharfan berkata...

ingatkan betul2 mati td hehe

me singgah click HB :)

AMMAR YASIR berkata...

@MiSs F.A AMMAR pun suka jugak..lagu baby tu..hehehe..best

AMMAR YASIR berkata...

@Sunah Mohammad Nape pulak tak jadi?

AMMAR YASIR berkata...

@A.s.t.i.n.a Hak hak hak...minat lah.... Ammar pun minat

AMMAR YASIR berkata...

@anies anessa Tajuk mesti gempak baru dapat tarik pembaca

AMMAR YASIR berkata...

@iwan_dextrous Sebab dia guna pistol palsu..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@s.y.a.r.q Bhahahaha..tak lah.. mati dalam cerita je

AMMAR YASIR berkata...

@Awan Biru BETUL TU...Bila jadi popular lagi susah

AMMAR YASIR berkata...

@Mama Zharfan Bhahaha...ok nanti Ammar singgah