Kami Benci Blogger




Nampak tak gambar kat atas tu? Tu gambar group benci blogger. Ammar hairan dan pelik lah dengan orang Melayu sekarang ni, suka sangat benci membeci ni. Benci itu benci ini. Apa yang dapat kalau benci ni? Dapat duit ke? Bodoh betul lah orang yang suka benci-benci ni. Kalau kat Facebook tu macam-macam group ada. Kalau buat group benci Israel tak apa jugak ni buat group benci blogger.



Apa salah blogger yang kau nak benci-benci ni? Dia ambik duit mak bapak kau ke? Kalau dia ambik duit mak bapak kau datang jumpa aku ni aku nak bayar. Berapa ratus dia hutang? Seribu? Dua ribu? atau sejuta? Aku tak mampu lah kalau banyak-banyak, setakat 20sen aku mampu bayar lah.



Wahai blogger-blogger sekalian, Ammar nak tanya ni apa salah kita semua? Ada ke blogger pergi curi duit orang? Kalau ada sekali pun tak kan kerana seorang blogger je semua blogger dibenci. Adil tak macam tu? Kata orang kerana nila setitik rosak susu sebelanga. Tak nak lah macam tu, benci sana, banci sini. Apa yang dapat? Dapa dosa adalah. Kan? Lepas ni benci kat sape pulak ek?

{ 18 comments.. read them below or add one }

Tanpa NamaTanpa Nama 20 Februari 2011 11:09 PTG
aku beci sebab mu gune group ex-skps buat promosi blog mu. isi blog mu ni xdok nape hok hebat pon..hahahahahaha..
C I K . F Y Z A C I K . F Y Z A 20 Februari 2011 11:20 PTG
huish...bawak-bawak tobat la nak benci-benci org... sempurna sangat ke diri smpai snggup benci org lain.. isk3...mari sama2 baiki diri bkn tuding jari
AdiaLuze AdiaLuze 20 Februari 2011 11:30 PTG
Benci ? Mesti sbb yg pengasasnye tu buat blog tapi tkde sapa nak follow dier kann...Wakakaka

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^
Kalo sudi jom la join GA kite :)
MiSs F.A MiSs F.A 20 Februari 2011 11:34 PTG
kantoi muka ku disitu. hahahhh. like grup tu juz nk post rse x puas ati kt admin grup tuh. jgn mrh ea geng blogger sume :D
nelly nelly 20 Februari 2011 11:53 PTG
Ada juga orang macam ini .adoi .
siapalah yang create tu
athirahzaki athirahzaki 21 Februari 2011 1:44 PG
sewel betol kepale hotak admin grup nih.
grrrr
Pistachio Pistachio 21 Februari 2011 8:45 PG
rilekslah ammar... benci2 depa pd blogger pn, xkan kurang nasi dalam pinggan kite... ye dak?
SaYraH WonDerLanD SaYraH WonDerLanD 21 Februari 2011 10:02 PG
Ala depa tu bukan apa benci blogger sebab depa tu xdak blog. Hak hak hak. nak buat blog tapi x weti terus tubuhkan group benci blogger. Biarlah orang nk benci ke nak apa yang penting kita gembira berblogging
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Februari 2011 11:07 PG
@Tanpa Nama Doh beres ar geng..aku kluar dh group tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Februari 2011 11:08 PG
@C I K . F Y Z A Mungkin dia anggap diri dia sempurna sangat kot
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Februari 2011 11:09 PG
@AdiaLuze Mungkin kot..sebab kecewa dia buat group benci blogger
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Februari 2011 11:10 PG
@athirahzaki Bhahaha..gelarang yang sangat sesuai ni
mUmTAzmUmTAz 21 Februari 2011 1:32 PTG
Nampak sangat penakut ny x gne nama..Ke mmg xda nama..Sian ny..Hahahaha...Jeles je lebih..Xda pape..