16 Feb 2011

Laporan Traffik Blog Minggu Ini


KLIK GAMBAR



Alhamdulillah setelah berusaha keras selama ini akhirnya blog Ammar ni telah ada peningkatan dari jumlah pelawat setiap hari. Bersyukur ke hadrat Ilahi atas kejayaan blog ini. Alhamdulillah dalam masa 5 hari ini traffik blog Ammar maintain 200 UV setiap hari dan Ammar berharap traffik ini akan terus kekal dan semakin meningkat pada masa yang akan datang.


Dulu kalau nak dapat traffik blog 100UV bukan main susah lagi tapi sekarang alhamdulillah setelah ada sedikit pelawat setia blog ini. Ammar telah menemui sedikit resepi untuk meningkatkan jumlah pelawat setiap hari dan resepi itu mungkin senang je nak buat tapi kena rajin je. Insyaallah bila Ammar berjaya lagi nanti Ammar akan kongsi dengan anda semua resepi yang Ammar dapat tu.


Harap-harap lepas ni semakin ramai lagi pembaca setia blog Ammar dan insyaallah Ammar akan meningkatkan lagi mutu penulisan Ammar dari masa ke semasa. Terima kasih atas sokongan anda semua dan jutaan terima kasih kepada sahabat blogger kerana telah banyak memberi tips-tips untuk blog. Jasa baik anda semua Ammar akan ingat selalu.

22 ulasan:

woot-woot berkata...

tahniah ! u r great ! thumbs up ^^

~ch@wi~ berkata...

tahniah bro..teruskan berblog..huhuhu


Cara Mengorat Awek Zaman Moden
Kenapa Anda Buat Blog? Ni Rahsianya...

wanbu berkata...

wahhh... bagus2

cayok! cayok!

Wafiy Suzly berkata...

congratz!!huhu..leh la kumpul duit beli ferrari..heheh

! Encik Nakal ! berkata...

tahniah bro~~~sempoi lah~~

iwan_dextrous berkata...

u..maintain seyh..ihihihi

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Maulidur Rasul..
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniahhhh broooo aku juga menjadi pelawat kamu tauuu

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

terima kasih kerana sudi mengomen di tempat makcik.

Syukur blog ko dah bertambah famous.

asybedazzle berkata...

tahniah2.

eqbalzack berkata...

alhamdulillah ammar. dah byk peningkatan ni..

Rozuan Ismail berkata...

wan pon tak sebanyak ni taw trafik..suram je sejak kebelakangan ni..keep it up

AMMAR YASIR berkata...

woot-woot: Terima kasih bro

AMMAR YASIR berkata...

~ch@wi~ : Thanks bro.. Insyaallah

AMMAR YASIR berkata...

wanbu: Terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

Wafiy Suzly: Terima kasih Wafi...bhahaha... sampai mati pun xbleh beli ferrari tu

AMMAR YASIR berkata...

! Encik Nakal !: Thanks bro..bhahaha

AMMAR YASIR berkata...

iwan_dextrous: :-) Alhamdulillah syukur

AMMAR YASIR berkata...

Afzainizam: Terima kasih bro

AMMAR YASIR berkata...

Cik Ina: Sama-sama... Terima kasih jugak

AMMAR YASIR berkata...

asybedazzle: Terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

eqbalzack: Terima kasih Abg Eqbal kerana sebelum ini banyak membantu Ammar

AMMAR YASIR berkata...

Rozuan Ismail: Ammar harap wan berusaha lagi dan jangan berputus asa