Laporan Traffik Blog Minggu Ini


KLIK GAMBAR



Alhamdulillah setelah berusaha keras selama ini akhirnya blog Ammar ni telah ada peningkatan dari jumlah pelawat setiap hari. Bersyukur ke hadrat Ilahi atas kejayaan blog ini. Alhamdulillah dalam masa 5 hari ini traffik blog Ammar maintain 200 UV setiap hari dan Ammar berharap traffik ini akan terus kekal dan semakin meningkat pada masa yang akan datang.


Dulu kalau nak dapat traffik blog 100UV bukan main susah lagi tapi sekarang alhamdulillah setelah ada sedikit pelawat setia blog ini. Ammar telah menemui sedikit resepi untuk meningkatkan jumlah pelawat setiap hari dan resepi itu mungkin senang je nak buat tapi kena rajin je. Insyaallah bila Ammar berjaya lagi nanti Ammar akan kongsi dengan anda semua resepi yang Ammar dapat tu.


Harap-harap lepas ni semakin ramai lagi pembaca setia blog Ammar dan insyaallah Ammar akan meningkatkan lagi mutu penulisan Ammar dari masa ke semasa. Terima kasih atas sokongan anda semua dan jutaan terima kasih kepada sahabat blogger kerana telah banyak memberi tips-tips untuk blog. Jasa baik anda semua Ammar akan ingat selalu.

{ 22 comments.. read them below or add one }

woot-woot woot-woot 16 Februari 2011 12:44 PG
tahniah ! u r great ! thumbs up ^^
wanbu wanbu 16 Februari 2011 12:59 PG
wahhh... bagus2

cayok! cayok!
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 16 Februari 2011 1:04 PG
congratz!!huhu..leh la kumpul duit beli ferrari..heheh
Afzainizam Afzainizam 16 Februari 2011 1:11 PG
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Maulidur Rasul..
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniahhhh broooo aku juga menjadi pelawat kamu tauuu
Cik  Ina minat Do do Cheng Cik Ina minat Do do Cheng 16 Februari 2011 2:38 PG
terima kasih kerana sudi mengomen di tempat makcik.

Syukur blog ko dah bertambah famous.
eqbalzack eqbalzack 16 Februari 2011 7:33 PG
alhamdulillah ammar. dah byk peningkatan ni..
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 16 Februari 2011 8:44 PG
wan pon tak sebanyak ni taw trafik..suram je sejak kebelakangan ni..keep it up
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:00 PTG
~ch@wi~ : Thanks bro.. Insyaallah
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:02 PTG
Wafiy Suzly: Terima kasih Wafi...bhahaha... sampai mati pun xbleh beli ferrari tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:02 PTG
! Encik Nakal !: Thanks bro..bhahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:03 PTG
iwan_dextrous: :-) Alhamdulillah syukur
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:04 PTG
Cik Ina: Sama-sama... Terima kasih jugak
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:06 PTG
eqbalzack: Terima kasih Abg Eqbal kerana sebelum ini banyak membantu Ammar
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 12:07 PTG
Rozuan Ismail: Ammar harap wan berusaha lagi dan jangan berputus asa