Pembongkaran Misteri 11 September Melalui Microsoft Word




Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog Ammar ini. Kali ini Ammar nak kongsikan dengan anda semua info yang sangat menarik dan membuat Ammar sendiri terkejut bila mengetahui berita ini. Tahukan anda kita semua boleh membongkar misteri 11 september iaitu peristiwa pesawat yang melanggar WTC di New York. Masih ingatkah anda peristiwa menggemparkan dunia itu? Bagi yang suka membaca pasti berita itu masih segar dalam ingatan.



Tahukah anda kita dapat membongkar taktik dan perancangan jahat manusia itu dengan hanya menggunakan Microsoft Word? Betul, hanya menggunakan Microsoft Word. Anda sendiri boleh cuba langkah ini. Sila ikut langkah-langkah di bawah ini:

  1. Buka Microsoft Word dalam komputer anda.
  2. Taip Q33 NY(huruf besar). Merupakan nombor pesawat yang melanggar WTC dalam peristiwa 11 september.
  3. Tukar saiz font kepada saiz 48.
  4. Hightlightkan Q33.
  5. Tukar jenis font kepada WINGDINGS.
  6. Anda akan melihat hasilnya seperti gambar dibawah ini.


Macam mana? Terkejut? Ammar nak tanya ni, adakah benda ini kebetulan atau dirancang?






Nak lagi misteri klik sini dan sini.

{ 15 comments.. read them below or add one }

Siti Nur Amirah Siti Nur Amirah 16 Februari 2011 11:28 PG
knapa dpt gmbar kpl trbg dgn bngunan tu je??yg tengkorak ngn star tu tak kua pon...
♥ AyaHikari ♥ ♥ AyaHikari ♥ 16 Februari 2011 11:34 PG
KENE Taip Q33 NY baru kuar cam tu
eima eima 16 Februari 2011 11:36 PG
mende nih dah lama dah .. aku rasa dah dekat 5-6 tahun lepas la...huhuhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:52 PG
Lydia Miza: Ammar rasa dirancang
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:53 PG
Siti Nur Amirah:Sorry Ammar tertinggal NY tadi..ok.. dah edit dah
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:54 PG
♥ AyaHikari ♥ : yEP..BETUL.... Tertingal huruf tu tadi... dah edit dah entri ni
Ennie Ennie 16 Februari 2011 1:29 PTG
Hmm... conpius...conpius..
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 16 Februari 2011 2:53 PTG
tau2..takpa..sharing is caring kan ammar..hehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Februari 2011 11:19 PTG
@Wafiy Suzly Betul tu..bagitahu kepada yang belum tahu
MonyetBesi.com MonyetBesi.com 22 Mac 2011 11:11 PG
sedar atau tidak..kapal terbang yng melanggar WTC tu tiada penumpang dan menggunakan kawalan jauh..ada juga sumber mengatakan diaorg nak wat pemutihan kerana bekalan dinegara mereka da makin berkutrang dan kos makin tinggi...