16 Feb 2011

Pembongkaran Misteri 11 September Melalui Microsoft Word




Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog Ammar ini. Kali ini Ammar nak kongsikan dengan anda semua info yang sangat menarik dan membuat Ammar sendiri terkejut bila mengetahui berita ini. Tahukan anda kita semua boleh membongkar misteri 11 september iaitu peristiwa pesawat yang melanggar WTC di New York. Masih ingatkah anda peristiwa menggemparkan dunia itu? Bagi yang suka membaca pasti berita itu masih segar dalam ingatan.



Tahukah anda kita dapat membongkar taktik dan perancangan jahat manusia itu dengan hanya menggunakan Microsoft Word? Betul, hanya menggunakan Microsoft Word. Anda sendiri boleh cuba langkah ini. Sila ikut langkah-langkah di bawah ini:

  1. Buka Microsoft Word dalam komputer anda.
  2. Taip Q33 NY(huruf besar). Merupakan nombor pesawat yang melanggar WTC dalam peristiwa 11 september.
  3. Tukar saiz font kepada saiz 48.
  4. Hightlightkan Q33.
  5. Tukar jenis font kepada WINGDINGS.
  6. Anda akan melihat hasilnya seperti gambar dibawah ini.


Macam mana? Terkejut? Ammar nak tanya ni, adakah benda ini kebetulan atau dirancang?






Nak lagi misteri klik sini dan sini.

15 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

alamak..kebetulan ke ni amar?huhu

Siti Nur Amirah berkata...

knapa dpt gmbar kpl trbg dgn bngunan tu je??yg tengkorak ngn star tu tak kua pon...

♥ AyaHikari ♥ berkata...

KENE Taip Q33 NY baru kuar cam tu

eima berkata...

mende nih dah lama dah .. aku rasa dah dekat 5-6 tahun lepas la...huhuhu

AMMAR YASIR berkata...

Lydia Miza: Ammar rasa dirancang

AMMAR YASIR berkata...

Siti Nur Amirah:Sorry Ammar tertinggal NY tadi..ok.. dah edit dah

AMMAR YASIR berkata...

♥ AyaHikari ♥ : yEP..BETUL.... Tertingal huruf tu tadi... dah edit dah entri ni

AMMAR YASIR berkata...

eima: Owh..dah lama ke?

Ujang9897 berkata...

hurm..pernahj tgk dulu

AMMAR YASIR berkata...

Ujang9897: Takutnya.....

Ennie berkata...

Hmm... conpius...conpius..

Wafiy Suzly berkata...

tau2..takpa..sharing is caring kan ammar..hehe

AMMAR YASIR berkata...

@Ennie Ammar rasa benda ni dirancang

AMMAR YASIR berkata...

@Wafiy Suzly Betul tu..bagitahu kepada yang belum tahu

MonyetBesi.com berkata...

sedar atau tidak..kapal terbang yng melanggar WTC tu tiada penumpang dan menggunakan kawalan jauh..ada juga sumber mengatakan diaorg nak wat pemutihan kerana bekalan dinegara mereka da makin berkutrang dan kos makin tinggi...