14 Feb 2011

Pemenang Contest Gambar Profile Facebook Tercantik (Kategori Perempuan)




Setelah beberapa hari menunggu dan menunggu untuk mencari pemenang contest gambar facebook tercantik akhirnya malam ini Ammar dengan muktamad mengumumkan pemenang untuk kategori perempuan. Siapa yang tak kenal si gadis bermata jernih ni. Kalau tak kenal boleh kenal kat sini. Dah kenal? Jangan cuba-cuba mengorat dia tau nanti pakwe dia marah, Ammar tak tahu.


Nampak tak tali pinggang hitam tu? Sekali awek ni bagi flaying kick baru tahu. Bhahahaha.. Gurau je lah. Jangan marah. Awek ni tak suka kick-kick orang tapi awek ni suka senyum. Kan kan? Terima kasih wahai awek bermata jernih kerana join contest Ammar yang tak seberapa ni. Jutaan terima kasih juga yang telah menyertai contest Ammar ini. Bagi yang tak berjaya jangan sedih kerana ada 2 kategori lagi belum diumumkan pemenangnya. Malam ini jugak Ammar akan umum. Tapi contest ni masih terbuka lagi tau, kalau ada yang nak join saat-saat akhir boleh je. Klik sini. Cepat sebelum Ammar umumkan pemenang ni. Belum cuba belum tahu kan? Cepat tag gambar kat Ammar sekarang.



Kepada awek bermata jernih sila bagi nombor telefon di facebook mesej Ammar sekarang juga untuk urusan pembahagian hadiah. Jangan takut Ammar ngorat pulak ek. Bagi je nombor tu. Ammar kan sopan orangnya(perasan lebih).

18 ulasan:

iera cluxiera berkata...

nway thnx sangat2! nty wt lh contest mcm ni lg erk. =)

woot woot berkata...

thniah pada yang menang :)

iera cluxiera berkata...

woot..huhu maceh2! =) lucky2..^_^
ammar mng ira ske senyum pun. =)see.. hihi

AMMAR YASIR berkata...

senyum sokmo..hehehe

Wafiy Suzly berkata...

waaa...tahniah~
ku cuma pakai gambar telepon jd tak kan nak masuk plak..huhuhu

AMMAR YASIR berkata...

Wafi: Ala...masuk je wafi

AMMAR YASIR berkata...

Woot: Tahniah jugak

AMMAR YASIR berkata...

iera cluxiera: Welcome.... Insyallah Ammar akan buat lagi

iera cluxiera berkata...

senyum itu sedekah..tak gtu ? ? ? ? jupe d kolej snyum2 r ke ira...ahakz! bkn mnggedik tw. mengerat silaturrahim..

AMMAR YASIR berkata...

iera cluxiera: Ammar bukan stakat senyum je tapi nak ngorat boleh?bhahahaha

iera cluxiera berkata...

hahahaha. ayt bikin 1 kolej panas. hihi..gempar 1kolej..hihi kang hbs scandal2 amar mai serang ira..dush2! tkt...uhuhu

iera cluxiera berkata...

wafiy : ala np xmasok ? ? huhu tape next time soh ammar wt contest lg..t msok tw..cool ^_^

AMMAR YASIR berkata...

iera cluxiera:Panas tu yang best...lalala... Ammar mana lah ada skandal..solo n single n bujang n apa lagi ek?bhahaha....

Nana berkata...

tahniah...

iera cluxiera berkata...

ammar : bak kate melodi tingkatkan prestasi kurangkan kontrovesi hihi.btw salam maulidur rasul =)jom berarak 16hb nty..

nana : toce2! ^_^

AMMAR YASIR berkata...

Nana: Tahniah jugak

AMMAR YASIR berkata...

iera cluxiera: Ada prestasi seiring dengan kontroversi baru gempak..bhahaha

AMMAR YASIR berkata...

iera cluxiera: Wafi cakap dia ada gambar fon je.. Ammar dah ajak masuk dia xnk..dia ckap gambar fon x lawar