Pemenang Contest Gambar Profile Facebook Tercantik (Kategori Perempuan)




Setelah beberapa hari menunggu dan menunggu untuk mencari pemenang contest gambar facebook tercantik akhirnya malam ini Ammar dengan muktamad mengumumkan pemenang untuk kategori perempuan. Siapa yang tak kenal si gadis bermata jernih ni. Kalau tak kenal boleh kenal kat sini. Dah kenal? Jangan cuba-cuba mengorat dia tau nanti pakwe dia marah, Ammar tak tahu.


Nampak tak tali pinggang hitam tu? Sekali awek ni bagi flaying kick baru tahu. Bhahahaha.. Gurau je lah. Jangan marah. Awek ni tak suka kick-kick orang tapi awek ni suka senyum. Kan kan? Terima kasih wahai awek bermata jernih kerana join contest Ammar yang tak seberapa ni. Jutaan terima kasih juga yang telah menyertai contest Ammar ini. Bagi yang tak berjaya jangan sedih kerana ada 2 kategori lagi belum diumumkan pemenangnya. Malam ini jugak Ammar akan umum. Tapi contest ni masih terbuka lagi tau, kalau ada yang nak join saat-saat akhir boleh je. Klik sini. Cepat sebelum Ammar umumkan pemenang ni. Belum cuba belum tahu kan? Cepat tag gambar kat Ammar sekarang.



Kepada awek bermata jernih sila bagi nombor telefon di facebook mesej Ammar sekarang juga untuk urusan pembahagian hadiah. Jangan takut Ammar ngorat pulak ek. Bagi je nombor tu. Ammar kan sopan orangnya(perasan lebih).

{ 18 comments.. read them below or add one }

iera cluxiera iera cluxiera 14 Februari 2011 11:24 PTG
nway thnx sangat2! nty wt lh contest mcm ni lg erk. =)
iera cluxiera iera cluxiera 14 Februari 2011 11:29 PTG
woot..huhu maceh2! =) lucky2..^_^
ammar mng ira ske senyum pun. =)see.. hihi
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 15 Februari 2011 12:42 PG
waaa...tahniah~
ku cuma pakai gambar telepon jd tak kan nak masuk plak..huhuhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:48 PG
iera cluxiera: Welcome.... Insyallah Ammar akan buat lagi
iera cluxiera iera cluxiera 15 Februari 2011 1:48 PG
senyum itu sedekah..tak gtu ? ? ? ? jupe d kolej snyum2 r ke ira...ahakz! bkn mnggedik tw. mengerat silaturrahim..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:57 PG
iera cluxiera: Ammar bukan stakat senyum je tapi nak ngorat boleh?bhahahaha
iera cluxiera iera cluxiera 15 Februari 2011 2:21 PG
hahahaha. ayt bikin 1 kolej panas. hihi..gempar 1kolej..hihi kang hbs scandal2 amar mai serang ira..dush2! tkt...uhuhu
iera cluxiera iera cluxiera 15 Februari 2011 2:23 PG
wafiy : ala np xmasok ? ? huhu tape next time soh ammar wt contest lg..t msok tw..cool ^_^
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 2:51 PG
iera cluxiera:Panas tu yang best...lalala... Ammar mana lah ada skandal..solo n single n bujang n apa lagi ek?bhahaha....
iera cluxiera iera cluxiera 15 Februari 2011 10:38 PG
ammar : bak kate melodi tingkatkan prestasi kurangkan kontrovesi hihi.btw salam maulidur rasul =)jom berarak 16hb nty..

nana : toce2! ^_^
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 3:00 PTG
iera cluxiera: Ada prestasi seiring dengan kontroversi baru gempak..bhahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 3:01 PTG
iera cluxiera: Wafi cakap dia ada gambar fon je.. Ammar dah ajak masuk dia xnk..dia ckap gambar fon x lawar