15 Feb 2011

Pemenang Facebook Top Pictures



Dengan pengumuman pemenang terakhir dan paling top contest ini maka berakhirlah sudah "Contest Gambar Profile Facebook Tercantik" dan Ammar ucapkan tahniah kepada semua pemenang kerana telah berjaya merangkul anugerah berprestij di blog ini. Jutaan terima kasih kepada peserta contest kerana sudi menyertai contest ini. Tanpa anda semua siapalah Ammar ni. Mungkin tanpa sokongan dan penyertaan anda semua contest ini tidak akan berjalan dan sekadar angan-angan sahaja.



Kepada yang tidak berjaya jangan sedih dan pilu kerana anda masih lagi berpeluang untuk menang contest ini. Jika anda tidak ada idea untuk menyertai contest ini jangan sedih kerana nanti Ammar akan buat lagi contest yang lebih menarik lagi. Insyaallah lagi gempak dari contest ni.


Tahniah kepada awek sopan santun lembut budi bahasa yang kat atas sana tu kerana telah menjadi pemenang paling top dalam contest ini. Ammar harap awek ni akan terus lagi menyertai contest Ammar pada masa yang akan datang. Nak kenal si cantik manis ni klik sini.


Kepada Kak Fauzana Ismail(awek sopan) Ammar berharap supaya Kak menghantar nombor telefon Kak itu dengan kadar segera di mesej facebook Ammar untuk urusan pembahagian hadiah. Kerjasama anda amat Ammar hargai.


Nota kaki busuk: Maaf jika penggunaan perkataan awek dalam entri ini sedikit menyingung perasaan akak.

12 ulasan:

A.s.t.i.n.a berkata...

WAHH!! TAHNIAHH PADA YANG MENANG.. EH TETIBA GUNA CAPSLOCK.. *ADE UNSUR JELES DI SINI* HERHERHER

♥ AyaHikari ♥ berkata...

tahniah...mmg layak..gambar tu cantek.hoho

Nana berkata...

mcm kenal je gambar tu hahaha..
tq ammar..
dah msg hp no kt fb

iera cluxiera berkata...

aah cntek gmb ni...^_^ thniah !

Wafiy Suzly berkata...

dah agakk..tgok haritu pun dah tau ini bakal menang..ase2nye gmba ni msuk contest alam skitar gak?ke salah?

AMMAR YASIR berkata...

A.s.t.i.n.a: Bhahaha..semangat tu penting

AMMAR YASIR berkata...

♥ AyaHikari ♥ : Memang cantik pun

AMMAR YASIR berkata...

Nana: Memang kenal pun..gambar akak lah tu..ok

AMMAR YASIR berkata...

iera cluxiera: Cantik kan? Ammar suka

AMMAR YASIR berkata...

Wafiy Suzly: Yep..gambar ni masuk jugak contest alam sekitar tu

Nana berkata...

hahah saje je wat2 tak kenal..kekekek

AMMAR YASIR berkata...

Nana: Hehehe..gambar ni betul2 cantik lah akak