Penulis Skrip Filem Pembaca Setia Blog Ammar


Percaya atau tidak penulis skrip filem datang blog Ammar ni? Betul, dia adalah penulis skrip filem yang terkenal pada masa akan datang. Kalau tak percaya nanti Ammar tunjuk kenapa dia ni layak dipanggil penulis skrip filem terkenal. Si cantik comel ni selalu je datang blog Ammar tiap kali Ammar keluarkan entri terbaru. Kalau tak percaya kat Ammar tengoklah entri-entri Ammar sebelum ni. Banyak dia komen.



Bukan senang nak dapat pembaca setia kan? Mungkin setiap blog ada cara atau resepi tersendiri untuk mendapatkan pembaca setia. Nak tahu cara untuk kenal pembaca setia blog klik sini. Ammar sebenarnya dalam proses untuk mencari resepi itu. Maklumlah Ammar kan blogger "baby" lagi. Baru je beberapa bulan buat blog ni. Mungkin setahun lagi kot untuk dapatkan resepi tu. Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah. Kalau nak jadi blog macam blog Ben Ashaari tu haruslah sentiasa sabar dan tidak mudah berputus asa.



Nak tahu bukti awek comel ni penulis skrip sila klik sini. Kat blog dia tu banyak cerita yang menggunakan dialog seperti cerita gigi dan gusi, si semut, king kong dan otomen. Jom kita sama-sama terjah blog awek comel ni. Peeewwwittt

{ 18 comments.. read them below or add one }

A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 14 Februari 2011 3:24 PTG
Saya pun melambai-lambai bagai model di sini.. beratur k kalau nak otograf *kalian muntah di sini takpe*

herherher Amar... saya tgk post ini sambil menutup mata.. malu oh (read: gembira lompat2 dengan sopan)
Hanim Mahali Hanim Mahali 14 Februari 2011 3:35 PTG
baru lepas baca blog dia sebelum datang sini... boleh sharing2 lepas jumpa resepi tu... hehehehe
Nescafe ais Nescafe ais 14 Februari 2011 3:38 PTG
Hai kakak A.s.t.i.n.a

Nak otograp.hehe
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 14 Februari 2011 4:00 PTG
ingatkan penulis skrip yg dah femes td..hehe..papepun..blog die best!mcm blog ni jugak..byk ilmu..:D
eja eja 14 Februari 2011 4:26 PTG
kak A.s.t.i.n.a rajin komen mengomen...i love her very much....kan kak kan..aha...
cikmOt cikmOt 14 Februari 2011 4:42 PTG
seronok kan bila ada pembaca setia cam gini....lagi suka ada pembaca setia dari follower beribu...hiuhuhu
Cik Dya Cik Dya 14 Februari 2011 5:24 PTG
memang comel awek itu...aku pun turut suka dengan empunya diri dan belog ya..maceh sharing..nak carik lagi laa awek2 cun yang glamer kerana writing bukan bersandarkan rupa je..huhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:18 PG
A.s.t.i.n.a: Bhahahaha..lompat dengan sopan yang tak tahan tu..bhahahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:19 PG
Ujang9897: Musuh ketat ke tu ujang?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:19 PG
Hanim Mahali: Insyaallah Ammar akan kongsi bila jumpa resepi tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:20 PG
Nescafe ais: Bhahaha..ramai peminat ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:20 PG
Wafiy Suzly: Bhahaha..suspen je tajuk tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:21 PG
eja: Ammar pun suka Astina..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:22 PG
cikmOt: Memang seronok pun akak.. ni buat Ammar rasa bersalah bila x update blog setiap hari
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 15 Februari 2011 1:23 PG
Cik Dya: Betul tu...setuju sangat..memang lawar pun awek ni