14 Feb 2011

Penulis Skrip Filem Pembaca Setia Blog Ammar


Percaya atau tidak penulis skrip filem datang blog Ammar ni? Betul, dia adalah penulis skrip filem yang terkenal pada masa akan datang. Kalau tak percaya nanti Ammar tunjuk kenapa dia ni layak dipanggil penulis skrip filem terkenal. Si cantik comel ni selalu je datang blog Ammar tiap kali Ammar keluarkan entri terbaru. Kalau tak percaya kat Ammar tengoklah entri-entri Ammar sebelum ni. Banyak dia komen.



Bukan senang nak dapat pembaca setia kan? Mungkin setiap blog ada cara atau resepi tersendiri untuk mendapatkan pembaca setia. Nak tahu cara untuk kenal pembaca setia blog klik sini. Ammar sebenarnya dalam proses untuk mencari resepi itu. Maklumlah Ammar kan blogger "baby" lagi. Baru je beberapa bulan buat blog ni. Mungkin setahun lagi kot untuk dapatkan resepi tu. Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah. Kalau nak jadi blog macam blog Ben Ashaari tu haruslah sentiasa sabar dan tidak mudah berputus asa.



Nak tahu bukti awek comel ni penulis skrip sila klik sini. Kat blog dia tu banyak cerita yang menggunakan dialog seperti cerita gigi dan gusi, si semut, king kong dan otomen. Jom kita sama-sama terjah blog awek comel ni. Peeewwwittt

18 ulasan:

A.s.t.i.n.a berkata...

Saya pun melambai-lambai bagai model di sini.. beratur k kalau nak otograf *kalian muntah di sini takpe*

herherher Amar... saya tgk post ini sambil menutup mata.. malu oh (read: gembira lompat2 dengan sopan)

Ujang9897 berkata...

hehe...

musuh aku tue..=)

Hanim Mahali berkata...

baru lepas baca blog dia sebelum datang sini... boleh sharing2 lepas jumpa resepi tu... hehehehe

Nescafe ais berkata...

Hai kakak A.s.t.i.n.a

Nak otograp.hehe

Wafiy Suzly berkata...

ingatkan penulis skrip yg dah femes td..hehe..papepun..blog die best!mcm blog ni jugak..byk ilmu..:D

eja berkata...

kak A.s.t.i.n.a rajin komen mengomen...i love her very much....kan kak kan..aha...

cikmOt berkata...

seronok kan bila ada pembaca setia cam gini....lagi suka ada pembaca setia dari follower beribu...hiuhuhu

Cik Dya berkata...

memang comel awek itu...aku pun turut suka dengan empunya diri dan belog ya..maceh sharing..nak carik lagi laa awek2 cun yang glamer kerana writing bukan bersandarkan rupa je..huhu

alien berkata...

wah, best la ye

AMMAR YASIR berkata...

A.s.t.i.n.a: Bhahahaha..lompat dengan sopan yang tak tahan tu..bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

Ujang9897: Musuh ketat ke tu ujang?

AMMAR YASIR berkata...

Hanim Mahali: Insyaallah Ammar akan kongsi bila jumpa resepi tu

AMMAR YASIR berkata...

Nescafe ais: Bhahaha..ramai peminat ni

AMMAR YASIR berkata...

Wafiy Suzly: Bhahaha..suspen je tajuk tu

AMMAR YASIR berkata...

eja: Ammar pun suka Astina..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

cikmOt: Memang seronok pun akak.. ni buat Ammar rasa bersalah bila x update blog setiap hari

AMMAR YASIR berkata...

Cik Dya: Betul tu...setuju sangat..memang lawar pun awek ni

AMMAR YASIR berkata...

alien: Memang best pun