9 Feb 2011

Perhatian Blogger :Jangan Lupa Beli Kosmo Hari Ini


Kepada Abang Eqbal Zack Ammar ucapkan tahniah kerana muka dan blog Abang Eqbal terpampang di akhbar Kosmo hari ini 9/2/201. Sekarang ni nampaknya blogger-blogger di Malaysia ni semakin menonjol jika dibandingkan dahulu. Sebelum ini dah ramai blogger-blogger yang masuk majalah, akhbar dan sebagainya. Antaranya adalah YanaMIB, Ben Ashaari dan sebagainya.



Nampaknya bidang penulisan blog ini semakin dikenali ramai dan tidak mustahil susatu hari nanti bidang penulisan blog ini diberi pengiktirafan tertinggi. Majulah blogging untuk negara, agama, dunia dan sebagainya. Teruskan bidang penulisan blog sehingga berjaya seperti Abang Eqbal, Abang Ben Ashaari, Hanis Zalikha, Cik Epal dan sebagainya.



Semangat ini lah yang kita mahu dalam diri semua blogger supaya blogger menjadi seorang insan yang berguna kepada negara dan menjadi aset terpenting kepada negara. Dalam dunia blog ini kita telah mendapat blogger dalam pelbagai bidang seperti pendidikan, perniagaan, agama, perubatan dan sebagainya. Jelaslah bahawa blogging ini sangat penting untuk semua.

12 ulasan:

Pistachio berkata...

tahniah..!

toyolkiut berkata...

wow..
hebat..

♥ AyaHikari ♥ berkata...

wahh....fofular la hencik eqbal. :P

eqbalzack berkata...

terima kasih ammar...maaf lambat reply sebab busy kat office tadi...
konsepnya simple je ammar, utk memartabatkan blogger kat Malaysia ni biarlah berilmu...entry biar santai dan berilmiah mcm blog ammar ni...
terima kasih support blog abg eq...all the best & good luck!

Amira Naddia berkata...

bro eqbal nie hensem
die nk jd boipren aku tak?

chii berkata...

blogger dr m'sia semakn meningkat dr hari ke hari

AMMAR YASIR berkata...

Pistachio: Ya..tahniah abg Eqbal Zack

AMMAR YASIR berkata...

toyolkiut: Memang hebat pun Abg Eqbal ni..boleh jadi ikon

AMMAR YASIR berkata...

♥ AyaHikari ♥ : Kompem popular bila masuk paper..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

eqbalzack : Sama-samA Abg Eqbal... betul tu..sangat setuju...ilmu adalah sangat penting dalam hidup

AMMAR YASIR berkata...

Amira Naddia: Memang hensem pun..try lah tackle dulu..bhahaha

AMMAR YASIR berkata...

chii: Ya..betul tu..harap-harap lepas ni lebih lagi peningkatan tu