6 Feb 2011

Perhatian Kepada Semua Blogger


Perhatian kepada semua blogger yang belum menyertai contest Ammar iaitu "Contest Cintai Alam Sekitar" sila ringankan tangan dengan menyertai contest ini. Bukan susah sangat pun contest ni. Tak mintak duit pun, nak bagi duit adalah. Cuma buat satu entri mengenai alam sekitar dan letak gambar yang berlatarbelakangkan alam sekitar yang menarik je.



Tarikh contest ini hampir tamat dan sesiapa yang belum menyertai contest ini sila sertai contest disini (bukan paksa). Untuk pengetahuan semua, contest ini akan tamat pada 14/2/2011. Jadi, kalau tak nak menyesal cepat-cepatlah join contest yang sangat senang ni. Ammar dah tak sabar lagi nak bagi hadiah ni. Lagi cepat lagi bagus sebab lepas ni nak buat contest lain pulak.



Kalau nak join klik sini je.



Rugi ke join contest ni? Kalau rugi join contest ni angkat tangan. Bagi Ammar kalau join contest ni tak rugi pun sebab tak guna duit atau sebarang modal langsung. Betul tak? Kalau tak caye tanya dia ni.

9 ulasan:

NurLailatul berkata...

ayo ammar..aku dah banyak kali lalu blog kau tgk contest ni..nak join blom ada gambar lah..akan diusahakan ok? =p

Citarasa Rinduan berkata...

salam...
dik, kak kan suka join contest...tapi bab hujung minggu agak bz di citarasa rinduan..insyallah akan usahakana if lapang

all the best..hope ramai yang join

♥ AyaHikari ♥ berkata...

penilaian macam mane yep?harap2 tak gune khidmat random.org yep.sbb xberpeluang la nak menang kalau gune En.random.huhu.

♥ AyaHikari ♥ berkata...

tgh cari mase lagi nak wat entry utk join.harap2 contest x ditutp sblom tarikh yg dijanjikan yep.hehe. ^_^
saye pasti join.

AMMAR YASIR berkata...

NurLailatul: Ok..tak pe..harap-harap dapat join lah.

AMMAR YASIR berkata...

Citarasa Rinduan: Takpe akak... ada masa lapang join lah ek

AMMAR YASIR berkata...

♥ AyaHikari ♥: Penilaian lebih kepada gambar yang cantik. Insyaallah Ammar akan lajutkan tarikh tamat contest ni

♥ AyaHikari ♥ berkata...

mahu tanye lagi neh.hehe.kalau hantar dalam 2-3 keping gambar sendiri,n then dlm 1-2 keping gambar org lain buleh?

AMMAR YASIR berkata...

boleh je..ikut kreativiti anda